Foto: LETA
Novembrī un decembrī Miera ielas un Marijas ielas posmos Rīgā noritēs remontdarbi, tāpēc dažviet satiksmes kustība tiks ierobežota, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes pārstāvji.

Kanalizācijas sistēmas rekonstrukcijas darbu laikā no 14. novembra līdz 4. decembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot tramvaju satiksmi) Miera ielas posmā Rīgā.

RD precizē, ka tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot tramvaju satiksmi) Miera ielas 30 metrus garā posmā un virzienā no Brīvības ielas, kā arī tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības un Miera ielas krustojumā.

Savukārt sakarā ar ūdensvada tīkla remontdarbiem no 14. novembra līdz 8. decembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Marijas ielas labajā braukšanas joslā, posmā no Merķeļa ielas līdz Raiņa bulvārim saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu. Par darbu veikšanu ir atbildīga SIA "Norma-S".

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu, operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi, kā arī sabiedriskā transporta pieturvietu pārcelšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!