Foto: AFI

Satiksmes ministrija (SM) izsludinājusi atkārtotu konkursu uz Dzelzceļa departamenta direktora amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

No amata pretendenta tiek prasīta akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība transporta jomā, inženierzinātņu vai vadības specialitātē, pieredze valsts pārvaldē vadošā amatā vai pieredze transporta nozares uzņēmumos vadošā amatā ne mazāk kā trīs gadi kā arī profesionālā darba pieredze ne mazāk kā pieci gadi transporta nozarē.

Konkursam var pieteikties līdz 6. oktobrim.

Jau vēstīts, ka iepriekš SM izsludinātais konkurss uz vakanto Dzelzceļa departamenta direktora amatu beidzās bez rezultāta.

Ministrijas Komunikācijas departamenta vadītājs Aivis Freidenfelds norādīja, ka uz attiecīgo amatu bija pieteikušies trīs pretendenti, taču konkursa komisija, iepazīstoties ar pretendentu iesniegtajiem dokumentiem, secināja, ka neviens no tiem neatbilst izvirzītajām prasībām.

Patlaban SM Dzelzceļa departamentā nav nedz direktora, nedz direktora vietnieka, kuru arī ministrija meklēs konkursā pēc tam, kad atradīs departamenta direktoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!