Foto: F64
Zemgales apgabaltiesas iecirkņa zvērināta tiesu izpildītāja Zane Trasūne trešdien, 28.jūnijā, ar 385 300 eiro sākumcenu izsolē piedāvās iegādāties SIA "Lodinga uzņēmums" kustamo mantu - alus ražošanas iekārtas, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Tostarp izsolē piedāvās iegādāties iesala dzirnavas, ūdens sagatavošanas aprīkojumu - kopumā trīs horizontālas emaljētas tvertnes, kuras katras tilpums ir 15 kubikmetri un no kurām katra ir aprīkota ar automātisku līmeņa uzturēšanu. Tāpat piedāvās iegādāties misas vārīšanas katlus, misas dzesētājus, automātisku iekārtu tilpņu mazgāšanai un dezinfekcijai visos ražošanas tehnoloģiskajos posmos, kā arī desmit noguldīšanas tvertnes, kuras katras tilpums ir 20 tonnu, un 12 noguldīšanas tvertnes, kuras katras tilpums ir 15 tonnas.

Izsolē varēs iegādāties arī separatoru "Alfa Laval", plākšņu filtrus, bufertvertnes, mērtankus, pasterizatoru "Nagema", KEG pildīšanas līniju, pudeļu mazgāšanas mašīnu, līniju alus un dzirkstošo dzērienu pildīšanai stikla un PET pudelēs, pudeļu etiķēšanas līnijas, tuneļu tipa pasterizatoru, laboratorijas, aukstuma saimniecības un katlumājas aprīkojumu.

Izsoles solis ir 10 000 eiro. Cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā zvērinātas tiesu izpildītājas depozīta kontā 10% no kustamās mantas novērtējuma summas, kas ir 38 530 eiro.

"Lodinga uzņēmums" ir reģistrēts 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 548 700 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Leopolds Ozoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!