Foto: DELFI

AS "Diena" zaudējumi 2012.gadā bijuši 3,93 miljoni latu, liecina "Firmas.lv" informācija.

2011.gadā holdinga kompānija strādājusi ar 1,45 miljonus latu lieliem zaudējumiem.

Uzņēmuma apgrozījums saglabājies iepriekšējā līmenī un bijis 2,4 miljoni latu.

Kā norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā, zaudējumi koncernam radušies no aktīvu vērtības samazinājumiem, kā arī no saimnieciskās darbības.

Pagājušajā gadā ar pozitīvu finanšu rezultātu darbojās AS "Diena" meitas sabiedrības SIA "Poligrāfijas grupa Mūkusala", SIA "Abonēšanas centrs Diena", SIA "Mūkusalas Māja". Savukārt ar negatīvu finanšu rezultātu pārskata gadu noslēdza SIA "Dienas Mediji", SIA "Izdevniecība "Dienas bizness"", SIA "RPD", SIA "Izdevniecība "Dienas Žurnāli"" un SIA "Dienas Grāmata".

Vadības ziņojumā arī norādīts, ka pērn septembrī likvidēts AS "Diena" meitas uzņēmums SIA "Biznesa atbalsta grupa "Pre Prior".

2013.gadā tiks turpināts darbs pie koncerna uzņēmumu efektivitātes paaugstināšanas, pārvaldības uzlabošanas, tiks meklēti veidi izmaksu samazināšanai un optimizēšanai.

AS "Diena" ir viens no lielākajiem mediju koncerniem Baltijā, kas nodarbojas ar laikrakstu, žurnālu un grāmatu izdošanu

Avīze "Diena" dibināta 1990.gadā, 90.gadu gaitā pārdota zviedru "Bonnier" mediju koncernam, bet 2009.gadā kopā ar izdevniecību "Dienas Bizness" it kā pārdota britu Roulandu ģimenei. Patlaban "Dienas" koncerns pieder Rīgas Tirdzniecības ostai (RTO).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!