Foto: DELFI
Pirmdien, 21. augustā, atcelti pagājušajā nedēļā piemērotie nodrošinājumi pieciem uzņēmumiem, kuros viens no dalībniekiem ir sludinājumu portāla "ss.lv" līdzīpašnieks Juris Līnis, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

"Lursoft" izziņa liecina, ka atcelti iepriekš 15.augustā reģistrētie nodrošinājumi ar sludinājumu portāla "ss.lv" darbību saistītajiem SIA "Internet" un SIA "SS", kā arī uzņēmumiem SIA "Multisistēma Rīga", SIA "Enio" un SIA "Octa".

Šiem pieciem uzņēmumiem bija piemēroti aizliegumi atsavināt kapitāla daļas, mainīt kapitāldaļu nominālvērtību un veikt darbības, kas samazina Jurim Līnim piederošo daļu vērtību, kā arī aizliegums reģistrēt komercķīlas. Juris Līnis iepriekš sacīja, ka šie nodrošinājumi piemēroti tādēļ, ka Valsts valodas centrs uzlicis soda naudu 70 eiro apmērā.

Jau vēstīts, ka Valsts ieņēmumu dienests (VID) nolēmis apturēt Latvijas lielākā sludinājumu portāla "ss.lv" darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID apturējis arī ar "ss.lv" īpašniekiem saistītā uzņēmuma SIA "Internet" saimniecisko darbību.

"ss.lv" mainīja domēna vārdu uz "ss.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!