Foto: Publicitātes foto

Latvijā lielākais olu un olu produktu ražotājs "Balticovo" jaunputnu novietnes būvniecībā plāno ieguldīt 850 tūkstošus eiro, pastāstīja kompānijas valdes priekšsēdētājs Vadims Vlasovs.

Šogad "Baltivovo" aktuālākais investīciju projekts ir jaunas jaunputnu novietnes būvniecība, kura tiks aprīkota ar mūsdienīgu mehanizētu un automatizētu tehnoloģisko iekārtu. "Plānojam, ka šī novietne tiks nodota ekspluatācijā 2017. gada maijā. Kopējās investīcijas šajā putnu novietnē būs 850 tūkstoši eiro," sacīja Vlasovs.

Tāpat viņš pastāstīja, ka darbu ar pilnu ražošanas jaudu drīzumā uzsāks "Balticovo" paipalu olu cehs. "Mūsu produktu piedāvājumā paipalu olas bija jau iepriekš, taču tagad mēs paši būsim šī produkta ražotājs un varēsim kontrolēt pilnu ražošanas ciklu, nodrošinot "Balticovo" kvalitātes prasības," teica uzņēmuma valdes priekšsēdētājs.

Jau vēstīts, ka "Balticovo" apgrozījums 2015. gadā bija 45,939 miljoni eiro, bet peļņa - 5,576 miljoni eiro.

"Balticovo" pamatdarbība ir vistu olu, olu pulvera, olu šķidrās masas, vārītu vistu olu bez čaumalas, vārītu kapātu olu ražošana un realizācija. "Balticovo" lielākais īpašnieks ir "BCO", kam pieder 95,42% akciju, bet pārējās akcijas pieder vairākām privātpersonām. Vienlaikus tā kā uzņēmums ir akciju sabiedrība, kompānijai nav obligāti jāsniedz ziņas par tās īpašniekiem, līdz ar to šī informācija var neatbilst patiesībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!