Foto: PantherMedia/Scanpix

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) jūlijā plāno atkārtoti izsolīt nekustamo īpašumu Miera ielā 23, liecina direkcijas paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Attiecīgais īpašums, kuru CSDD jau iepriekš nesekmīgi mēģinājusi izsolīt, sastāv no divām administratīvajām ēkām attiecīgi 339,1 un 395,7 kvadrātmetru platībā un zemesgabala 1292 kvadrātmetru platībā Miera ielā 23, Rīgā.

Dalībnieku pieteikumu reģistrāciju CSDD veiks darba dienās līdz 2018. gada 29. jūnija pulksten 16 Sergeja Eizenšteina ielā 6, Rīgā, 413. kabinetā.

Izsolāmā objekta sākumcena ir 298 000 eiro, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Pretendentiem līdz 2018. gada 2. jūlijam jāiemaksā CSDD norēķinu kontā izsolāmā objekta pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no nekustamā īpašuma novērtējuma jeb 29 800 ar atzīmi "CSDD nekustamā īpašuma Miera ielā 23, Rīga, izsoles nodrošinājums".

Kā norādīts CSDD paziņojumā, pirmpirkuma tiesības uz izsolāmo objektu ir Rīgas pilsētas pašvaldībai. Pirmpirkuma tiesību izmantošanas pieteikums iesniedzams CSDD mēneša laikā no izsoles paziņojuma publicēšanas brīža oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Plānots, ka izsole notiks 2. jūlijā pulksten 11 Sergeja Eizenšteina ielā 6, Rīgā.

Kā ziņots, iepriekšējām izsolēm nepieteicās neviens pretendents. Abas ēkas atrodas blakus īpašumam Miera ielā 25, kur agrāk atradās CSDD. Savulaik īpašums - ēkas un zeme - tika iegūts ar mērķi izveidot CSDD informātikas centru un, ņemot vērā pieaugošās funkcijas, nodrošināt darbinieku izvietošanu. Pēc CSDD pārcelšanās uz Sergeja Eizenšteina ielu 6, Miera 25 īpašumu 2016. gadā CSDD pārdeva, līdz ar to īpašums Miera ielā 23 direkcijai vairs nav vajadzīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!