Foto: Publicitātes foto
"Dobeles Dārzeņu saimniecība" sadarbībā ar Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) ir pilnībā novērsusi iepriekš konstatētās nepilnības un jau uzsākusi jaunās dārzeņu ražas piegādi klientiem, informē uzņēmuma īpašnieks Kaspars Linde.

Viņš pateicās PVD pārstāvjiem par konstruktīvo sadarbību pie nepilnību novēršanas un uzņēmuma ražotās pārtikas aprites kvalitātes uzlabošanas. Noskaidrojies arī pārpratums par it kā aizliegtu vielu izmantošanu pārtikas apstrādē, un arī PVD atzinis, ka savā darbībā izmantojam 100% legālas pārtikas vielas, stāsta DDS pārstāvis.

"Līdz šim daudz uzmanības esam veltījuši dārzeņu platību palielināšanai, bet pašlaik esam nolēmuši lielāku uzmanību veltīt darbam ar klientiem un produkcijas kvalitātes nodrošināšanai. Uzņēmums investējis papildus līdzekļus, lai piegādātu tirgum tādus produktus, ko mūsu konkurenti pagaidām nespēj piedāvāt".

"Mūsu uzņēmums ir nolēmis savu darbību izvērst Rīgā, un, ja pagājušā gadā bijām apstādījuši tikai 11 hektārus dažādas dārzeņu kultūras, tad šogad jau 100 hektārus un daudzi ārvalstu dārzeņu spekulanti sāk mūs uztvert par bīstamiem konkurentiem," uzsver Linde. "Varu apliecināt, ka mūs nebūs iespējams iebaidīt ar dažādām nomelnošanas kampaņām, mēs nedomājam apstāties un nākamajā gadā Latvijā audzēto dārzeņu platības esam iecerējuši vēl palielināt," pauž Linde.

"Dobeles Dārzeņu sabiedrība" ir jauns, pērn dibināts Latvijas kapitāla uzņēmums, kura pamatmērķis ir dārzeņu audzēšana un pārstrāde. "Dobeles Dārzeņu sabiedrība" dod darbu 10 Latvijas iedzīvotājiem, un līdz rudenim darbinieku skaitu plānots palielināt vēl par 8 cilvēkiem.

Jau ziņots, ka PVD Rīgā, Pārdaugavā, atklāja "Dobeles dārzeņu saimniecībai" piederošu nelegālu noliktavu - ražotni, kas nepiemērotās telpās, nehigiēniskos apstākļos nodarbojās ar svaigu dārzeņu uzglabāšanu, šķirošanu, apstrādi - mazgāšanu, mizošanu un iepakošanu vakuumā.

Linde vēlāk pauda, ka PVD inspektori SIA "Dobeles dārzeņu saimniecība" nereģistrētajā ražotnē ieradušies pēc konkurentu sniegtās informācijas dienestam, savukārt ražotnes laicīga nereģistrēšana bijusi rupja kļūda.

Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju "Dobeles dārzeņu saimniecība" dibināta 2012.gada 20.martā. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3504 lati, bet zaudējumi - 4510 latu. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Kaspars Linde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!