Foto: DELFI
Decembrī iznācis pēdējais izdevniecības "Rīgas Viļņi" žurnāla "Sīrups" numurs, izdevuma redaktora slejā paziņojusi tā galvenā redaktore Kristīne Danne.

"Esmu jums pienesusi svaigākās ziņas, intervijas ar slavenībām, sniegusi padomus mīlestībā, rakstījusi stāstus, centusies izskaidrot tik ļoti sarežģīto un kutelīgo seksa tēmu, redzējusi, kā žurnāls mainās, pārtop ar katru jaunu redaktoru, un tagad cenšos paskaidrot, ka šis ir pēdējais numurs. Un man ir grūti! Patiešām! Tās ir veselas ēras beigas. Pie sevis "Sīrupu" vienmēr esmu saukusi par savu mīļo darbu, arī tad, kad strādāju pie citiem projektiem," raksta Danne.

Pēdējā izdevuma numurā "karstākais Lady Gaga fans" Latvijā Juris Georgs Aņisimovs stāsta par savu elku, modes blogeris Daniels Deksnis sniedz iedvesmu jaunajam gadam, kā arī tiek plaši atspoguļota starptautisko slavenību dzīves ikdiena.

Žurnāls iznāca kopš 2004. gada augusta, tā tirāža bija 9000 izdevumu mēnesī.

Ik katru mēnesi tas vēstīja par randiņiem, problēmām skolā, attiecībām mājās un ar draugiem, sportu, skaistumkopšanu, modes aktualitātēm un notikumiem šovos, kino, mūzikā un jauniešu iemīļotāko slavenību dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!