Foto: LETA
Grāmatu veikalu tīkls "Jānis Roze" pērn cietis zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

SIA "Jānis Roze" pērn cieta zaudējumus 37 339 eiro apmērā. 2012.gadā uzņēmuma peļņa bija 53 246 eiro. Tikmēr uzņēmuma apgrozījums pērn pieaudzis par 9% - no 11,11 miljoniem eiro 2012.gadā līdz 12,1 miljonam eiro pērn.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn pamatlīdzekļos veikto investīciju apjoms kopumā sasniedz ap 470 000 eiro. Pērn septembrī tirdzniecības centra "Spice" esošā "Jānis Roze" veikala rekonstrukcijā tika investēti ap 134 000 eiro. Tāpat 2013.gada laikā tika uzlabota virtuālā serveru un datu glabātuves infrastruktūra, kas palīdz uzņēmuma darbībai būt mobilākai.

Vadības ziņojumā atzīmēts, ka pērn reģionos ārpus Rīgas - Ķekavas novadā, Cēsīs, Liepājā, Kauguros, Ventspilī - kopumā atvērti pieci jauni veikali, bet viens veikals Ventspilī tika slēgts. Šogad uzņēmums plānojis paplašināt veikalu tīklu, atverot divus veikalus ārpus Rīgas - Talsos un Valkā.

Šogad uzņēmums plāno arī veikt kases sistēmas programmatūras modernizēšanu, bankas terminālu integrēšanu ar kases sistēmu. Tāpat plānots paplašināt klāstu ar digitāliem produktiem un attīstīt mobilo lietotni "Jānis Roze".

SIA "Jānis Roze" reģistrēta 1992.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 524 328 eiro, bet kā darbības veidi minēti grāmatu izdošana, iepirkšana un tirdzniecība, kultūrpreču iepirkšana un realizācija, poligrāfija.

Uzņēmuma īpašnieki ar 50% kapitāldaļu ir Ainārs Roze un Ināra Beļinkaja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!