Foto: DELFI Aculiecinieks
Šā gada 9. oktobrī notiks izsole, kurā plānots izsolīt bijušās Liepājas 1. rokkafejnīcas īpašniekiem – Marekam un Raivo Mediņu dzīvesbiedrēm piederošās SIA "Argolats" nekustamo īpašumu Liepājā, kungu ielā.
Par to, atsaucoties uz maksātnespējas administratora Haralda Velmera paziņojumu, informē portāls "irliepaja.lv".

9. oktobrī paredzēta jau otrā īpašuma piespiedu izsole ar lejupejošu soli. Pirmajā izsolē, kas bijusi paredzēta šā gada sākumā, īpašuma - 3175 kvadrātmetrus liela zemes gabala, bijušās bērnudārza ēkas, kā arī dzīvojamās un saimniecības ēku - sākumcena bijusi noteikta 37 tūkstošu latu apmērā.

Ar Mediņu ģimenēm saistītā uzņēmuma "Argolats" kreditoru vidū ir gan "Latvijas Hipotēku un zemes banka", kas uzņēmumam bija izsniegusi hipotekāro kredītu, gan Valsts ieņēmumu dienests (VID) un Liepājas dome, kam uzņēmums palicis parādā nodokļus.

"Argolata" kopējais nodokļu parāds VID ir 128 037 lati, bet nekustamā īpašuma nodokļa parāds un ar to saistītās soda naudas - 3675 lati.

Liepājas 1. rokkafejnīcas durvis apmeklētājiem ir slēgtas kopš šā gada janvāra. 

"Argolats" kapitāldaļas pieder divām Inetām Mediņām, kas, saskaņā ar "irliepāja.lv" rakstīto, ir uzņēmēju Mediņu dzīvesbiedres. "Argolats" vienīgais valdes loceklis ir Mareks Mediņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!