Foto: F64
Nekustamo īpašumu attīstītājs "Ober Haus Real Estate" pārdod viesnīcu "Best Western Hotel Māra" netālu no starptautiskās lidostas "Rīga", liecina portālā "city24.lv" publiskotā informācija.

Viesnīcas cena ir 2,5 miljoni eiro. Tā ir izvietota uz 2,4 hektāru liela zemesgabala. Viesnīcas ēkas platība ir 1800 kvadrātmetri, tai ir trīs stāvi, un tajā ir 24 numuri, 50 viesu vietas, kā arī sarunu telpa un divas konferenču telpas līdz 80 vietām.

Pieejams arī restorāns un bārs ar 42 vietām, kā arī iespēja izbūvēt vēl 14 istabas jeb 30 viesu vietas bēniņos, tādējādi sasniedzot 80 viesu ietilpību.

Nekustamais īpašums atrodas 1,5 kilometru attālumā no starptautiskās lidostas "Rīga", 6-7 kilometru attālumā no Rīgas centra netālu no Jūrmalas šosejas.

Viesnīcas pārvaldītāja SIA "Brauns" pārstāvji norādīja, ka viesnīcas īpašnieks dzīvo Kanādā, bet plašāk nekomentēja, kādēļ viesnīcu plānots pārdot.

"Ober Haus Real Estate" pārstāvis Kaspars Korbs aģentūrai LETA sacīja, ka ēkas īpašnieks to plāno personisku iemeslu dēļ, taču plašāk tos nevēlējās komentēt.

Vienlaikus viņš norādīja, ka sludinājums mājaslapā ir izvietots jau apmēram gadu un interese par nekustamo īpašumu ir salīdzinoši zema - interesi ir izrādījuši divi potenciālie pircēji, taču tie nav bijuši nopietni piedāvājumi.

"Mēs "Ober Haus Real Estate" uzskatām, ka vietai ir potenciāls un tur var pirkt klāt citus zemesgabalus. (..) Kopumā mums ir zināmi vairāk nekā 15 hektāri, ko tajā reģionā pārdot, un, ja kāds būtu ieinteresēts, mēs varētu sakomplektēt pievilcīgu zemju gabalu," teica Korbs, piebilstot, ka tur var būvēt izstāžu zāli, medicīnas tūrisma objektu vai kaut ko citu, piepērkot citus zemesgabalus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!