Foto: LETA

Pasažieru pārvadātājs pa dzelzceļu "Pasažieru vilciens" (PV) plāno informācijas punktu Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā pārvietot uz labākām telpām, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" sacīja PV valdes priekšsēdētājs Artis Birkmanis.

"Mēs patlaban plānojam savu informācijas punktu centrālajā stacijā pārvietot uz labākām telpām, kā arī plānojam nomainīt monitorus. Sarakstus jau esam mainījuši," viņš pastāstīja.

Uz jautājumu par tablo nomaiņu Birkmanis atbildēja, ka tablo uzstādīšana, kā arī izziņošanas iekārtas ir "Latvijas dzelzceļa" kompetencē.

"Patlaban Siguldas stacija ir kā eksperimentālais modelis, kur viss ir modernizēts, un tā ir kā paraugs, kādas nākotnē varētu izskatīties stacijas. Tiesa, izmaiņas šajā virzienā ir ļoti finansiāli ietilpīgas, tāpēc jebkurām izmaiņām jābūt pamatotām. Siguldas stacija pašlaik ir svarīga kā eksperimentāls modelis, jo tas dod iespēju pārbaudīt, kā kopumā lietas darbojas, kas vēl jāpilnveido vai jāmaina, kad tiks modernizētas jau pārējās stacijas," viņš teica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!