Foto: Publicitātes attēli
Poļu vairāku zīmolu apavu un ielas apģērbu ķēdes "Sizeer" īpašnieks "Marketing Investment Group" Rīgā atvēris pirmo grupas vairāku zīmolu veikalu Latvijā, informēja kompānijas partneris, globālais konsultāciju uzņēmums "Colliers International".

"Sizeer" veikals izvietots tirdzniecības centrā "Domina Shopping", Rīgā un tā tirdzniecības telpas platība ir 245 kvadrātmetri. Šis ir zīmola pirmais veikals Latvijā. Pašlaik zīmolu ķēdei pieder vairāk nekā 110 veikalu Eiropas Savienībā.

"Colliers International" pārstāvji informēja, ka "Sizeer" pēdējos četrus gadus strauji attīstās Viduseiropas un Austrumeiropas valstīs. Šogad un turpmākajos gados poļu vairāku zīmolu ķēdes "Sizeer" plānos ir turpināt paplašināt darbību Viduseiropas un Austrumeiropas reģionā.

Pirmais "Sizeer" veikals ārzemēs tika atvērts 2013. gada decembrī. Pašlaik "Marketing Investment Group" pārvalda 21 preču tirdzniecības vietu Vācijā, Čehijas Republikā, Slovākijā, Lietuvā un Latvijā.

Informācija zīmola mājaslapā liecina, ka "Sizeer" pieejami tādu zīmolu kā "Nike", "Adidas Originals", "Reebok", "Converse", "Vans", "Puma", "New Balance", "ASICS" un "Lacoste" ielas apavi, kā arī zīmolu "Nike", "Confront" un "New Era" apģērbi un aksesuāri, tostarp vējjakas, kapučjakas, lidotāju jakas, sportiskas bikses, topi, t-krekli, legingi.

Saskaņā ar informāciju "Marketing Investment Group" mājaslapā kopumā "Marketing Investment Group" ir vairāk nekā 300 mazumtirdzniecība veikalu, vairāk nekā 90 "Sizeer" veikalu, 17 "Timberland" veikalu, astoņdesmit "50 gadu stila" koncepta veikalu un astoņi "Umbro" veikali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!