Foto: Pixabay
Tiesā prasa pasludināt trikotāžas izstrādājumu tirdzniecības kompānijas "OT stils" maksātnespēju, liecina informācija Maksātnespējas administrācijas mājaslapā.

Lieta 12.janvārī ierosināta Ogres rajona tiesā.

Ar pieteikumu par maksātnespējas pasludināšanu tiesā vērsusies SIA "Alfa Reg".

"Firmas.lv" dati liecina, ka 2015.gadā "OT stils" strādāja ar 696 067 eiro apgrozījumu un cieta zaudējumus 164 735 eiro apmērā. Pēc "OT stils" 2015.gada finanšu pārskatā sniegtās informācijas, kompānija ir vienīgais oficiālais Latvijas trikotāžas apģērbu ražotāja "Ogres trikotāža" un zeķu izstrādājumu ražotāja "Aurora Baltika" produkcijas izplatītājs. Informācija par pagājušā gada rādītājiem vēl nav pieejama.

Aģentūras LETA arhīvs atklāj, ka Soču olimpisko spēļu laikā 2014.gadā Latvijas sportistu olimpiskā komanda tērpās Latvijā ražotā atpūtas un brīvā laika apģērbā, kuru komandas vajadzībām sagādāja trikotāžas uzņēmums "OT Stils". Vienlaikus sporta un iesildīšanās tērpus nodrošināja Latvijas sporta ekipējumu ražošanas kompānija "Bars", bet olimpiskās komandas silto ziemas apģērbu - slēpošanas jakas, bikses un citus aksesuārus - nodrošināja Somijas sporta ekipējuma uzņēmums "Halti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!