Foto: Publicitātes foto
Baltijā darbu sāk jauna advokātu biroju alianse "Ellex", kas izveidota, apvienojoties vairākiem Latvijas, Lietuvas un Igaunijas advokātu birojiem. Alianses Latvijas partneris, kas līdz šim tirgū bija pazīstams kā advokātu birojs "LAWIN Kļaviņš un Slaidiņš", turpmāk darbosies ar zīmolu "Kļaviņš Ellex", portālu "Delfi" informēja advokātu birojā.

"Šis ir nozīmīgs projekts biroja attīstībai, pie kā ar saviem Baltijas partneriem esam strādājuši krietnu laiku. Projekta mērķis ir vēl vairāk stiprināt mūsu komandas profesionalitāti un jaudu. Tikai uz profesionālo izaugsmi balstīta stratēģija ļaus Latvijas un starptautiskajiem klientiem nemainīgi nodrošināt pasaules standartiem atbilstošas juridiskās konsultācijas," norāda "Kļaviņš Ellex" vadošais partneris Latvijā Filips Kļaviņš.

Jaunā alianse Lietuvā, kas līdz šim bija zināma kā LAWIN Lideika, Petrauskas, Valiunas, turpmāk darbosies ar zīmolu "Valiunas Ellex". Savukārt Igaunijas partneris būs "Raidla Ellex", līdz šim  pazīstams kā "Raidla, Lejiņš & Norcous". 

"Esam bijuši gan advokatūras celmlauži Latvijā 90to gadu sākumā, gan arī vienmēr esam noturējuši mūsu nozarē pašu uzstādīto augsto kvalitātes latiņu.  Mēs gribam sniegt saviem klientiem labāko juridisko palīdzību, kāda ir iespējama. Šīs ir galvenās vērtības, kuras nemainīgi tālāk nesīs "Kļaviņš Ellex" zīmols," norāda Kļaviņš.

"Kļaviņš Ellex" ir ekskluzīvs Latvijas pārstāvis pasaules vadošajā starptautiskajā neatkarīgu advokātu biroju asociācijā Lex Mundi, kas nodrošina augstas kvalitātes juridiskās palīdzības pieejamību vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. Lex Mundi tiek uzņemts tikai viens vadošais advokātu birojs katrā jurisdikcijā.

"Kļaviņš Ellex" juridisko pakalpojumu jomā darbojas kopš 1992.gada (savulaik kā Kļaviņš & Slaidiņš, vēlāk kā LAWIN). Advokātu biroju Latvijā apvieno astoņi partneri un tajā strādā 54 darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!