Foto: instagram.com/p/2Y1PEqEhQ5/?tagged=jayschwandt
Keterija un Džejs Švandtovi no ASV, kuru ģimenē jau aug 13 dēli, gaida savu 14. mazuli. Protams, draugi un radinieki tur īkšķus saistībā ar gaidāmā bērna dzimumu, bet vecāki jau izteikušies, ka viņiem nav svarīgi, vai piedzims vēl viens puisēns vai meitenīte.

"Mēs nolēmām laist pasaulē vēl vienu bērnu ne jau tāpēc, ka vēlamies meitiņu, bet vienkārši tāpēc, ka esam noilgojušies pēc mazuļa mājās," intervijā "Todayparents" skaidrojusi daudzbērnu mamma.

Keiterijai un viņas vīram ir 43 gadi un viņi audzina 13 dēlus – 25 gadus veco Taileru, 22 gadus veco Zaku, 20 gadus veco Drjū, 18 gadus veco Brendonu, 16 gadus veco Tomiju, 15 gadus veco Vinniju, 13 gadus veco Kelvinu, 11 gadus veco Geibu, deviņus gadus veco Vesliju, septiņus gadus veco Čārliju, sešgadnieku Lūku, četrus gadus veco Takeru un divus gadus veco Francisko. 14. bērnam pasaulē jānāk šā gada maijā. Viņu ar nepacietību gaida visa ģimene – no jaunākā līdz vecākajam.

"Mēs par šo grūtniecību priecājamies tāpat, kā par pārējām. Mums vienkārši sāka pietrūkt zīdaiņa. Bet, ja godīgi, visticamāk, šis būs pēdējais bērns, mēs jau jūtam, ka laiks ar šo ir beigt," saka Džejs. Pēc daudzbērnu mammas teiktā, grūtniecība 43 gadu vecumā vairs nav tik viegla. "Parasti es līdz trešajam trimestrim nejutu sevi kā grūtnieci un dzīvoju parastu dzīvesveidu. Bet ne šajā reizē," atzinusies Keterija.

Džejs un Keterija apprecējās tūliņ pēc skolas pabeigšanas, un nevilcinājās ar bērnu laišanu pasaulē. Turklāt viņi turpināja izglītoties un veidot karjeru – abi pabeidza koledžu, Džejs kļuva par juristu, bet Keterija – par psihologu. Sākot savu profesionālo karjeru, pārim jau bija seši bērni.

A post shared by Popular (@populardiario) on May 7, 2015 at 9:49am PDT

"Mēs vienmēr vēlējāmies lielu ģimeni, bet domājām, ka apstāsimies pie sešiem, septiņiem," smejoties saka Džejs. Keterija ir 13. bērns ģimenē, viņas mamma laida pasaulē 14 mazuļus. Vienai no Keterijas māsām ir 10 dēli.

"Liela ģimene – pirmkārt, tas ir labs menedžments un daudz pacietības. Vecākie palīdz jaunākajiem, turklāt tagad mums ir pāris papildu vadītāju," saka Džejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!