Foto: Publicitātes foto
Iznākusi otrā grāmata neparastu gulētejamo pasaku sērijā – "Zilonīte, kura ļoti gribēja aizmigt". Ar ko neparastas gulētejamās pasakas? Šīs sērijas grāmatās autors iekļauj īpašas psiholoģiskās tehnikas un teksta uzbūvi, kas vedina bērnu nomierināties un dod norādi zemapziņai par vēlmi gulēt.

Grāmatu lasītājiem piedāvā apgāds "Zvaigzne ABC", kura pārstāve Kristīne Ilziņa stāsta, ka vecāki daudzās valstīs ir secinājuši, – pēc grāmatas priekšā lasīšanas uzlabojies ne vien bērnu, bet arī pašu miegs. Psihologi, terapeiti un vecāki iesaka izmantot šo grāmatu, lai uzlabotu bērnu miega kvalitāti. Autors aicina zilonītes un trusīša stāstus papildināt un pārveidot tā, kā vispiemērotāk katram bērnam. Nevajagot to uztvert pārlieku burtiski, drīzāk gan vērot bērnu un adaptēt stāstu.
Ar šīm grāmatām bērni vieglāk aizmieg un labāk atpūšas. Turklāt miegā tiek stabilizēts bērna emocionālais stāvoklis un veicināta drošības sajūta, tā par grāmatu Ilziņa.

Autora pirmā grāmata "Trusītis, kurš ļoti gribēja aizmigt" kļuvusi par bestselleru visā pasaulē. Tagad kopā ar trusīti Tomu bērnu guļamistabas Zviedrijā, Vācijā, Somijā, Norvēģijā, Dienvidkorejā, Spānijā, Japānā, Itālijā, Dānijā, Ungārijā, Lietuvā, Latvijā un vēl daudz kur citur apmeklēs arī zilonīte Zuze – lai bērniem nekļūst garlaicīgi katru vakaru klausīties vienu un to pašu pasaciņu.

"Zilonīte, kura ļoti gribēja aizmigt" noderēs gan diendusā bērnudārzā, gan vakarā mājās. Kopā ar zilonīti Zuzi un trusīti Tomu bērns nemanāmi pārcelsies uz sapņu valstību un ieslīgs saldā, spirdzinošā miedziņā.

Šajā grāmatiņā bērns kopā ar zilonīti Zuzi ceļos cauri Brīnumu mežam līdz gultiņai. Mežā sastaptie brīnumainie tēli mazajam palīdzēs nomierināties un sagatavoties gulētiešanai – Miegainās kāpnes, Rāmā upīte un lēni krītošas koka lapas…

Grāmatas autors Kārls Jūhans Forsēns Ērlins (Carl-Johan Forssen Ehrlin) studējis psiholoģiju, biheiviorismu, vadību, pedagoģiju, drāmu un retoriku Zviedrijas universitātēs, un ir Zviedrijā populāras personiskās izaugsmes rokasgrāmatas autors. Viņš ir nodibinājis uzņēmumu, vada seminārus, lasa lekcijas un konsultē privātpersonas un uzņēmumus personiskās izaugsmes un līderības jautājumos. No zviedru valodas tulkojusi Aija Dvinska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!