Foto: PantherMedia/Scanpix

Strauji tuvojas vasaras nobeigums, un daudzās ģimenēs šis laiks saistās ar skolai nepieciešamo lietu iegādi. Diemžēl daļai ģimeņu nepietiek līdzekļu, lai sagatavotu skolēnu mācību gaitām. Tieši tādēļ no 1. augusta tiek uzsākta labdarības akcija "Pietura: Skola!", kuras laikā visi labvēļi aicināti doties uz laukumu pie tirdzniecības centra "Origo", lai tur "Lux Express" autobusā esošajā ziedojumu punktā nodotu dažādus kancelejas piederumus, skolas somas, mācību grāmatas un citus mācību materiālus, kas tālāk sadarbībā ar biedrību "Ģimenes atbalsts" tiks nogādāti pie daudzbērnu ģimenēm.

Jau ierasts, ka augustā visi kancelejas piederumu veikali un grāmatnīcas pārpildīti garām ļaužu rindām. Iemesls ir mācību gada tuvošanās, kam nopietni jāsagatavojas. Nepieciešams iegādāties daudz un dažādu lietu, un tas prasa visai ievērojamus naudas līdzekļus. Ja ģimenē aug vairāki skolēni, izdevumi patiešām ir gana lieli.

Akcija norisināsies no 1. augusta līdz 7. augustam, laukumā pie t/c "Origo". Ikviens mudināts šajā autobusā atstāt lietas, kas noderēs skolas gaitās. Tās var būt gan skolas somas, krāsainie zīmuļi, flomāsteri, plastilīns, penāļi, gan arī mācību grāmatas, burtnīcas, klades un citi mācībām nepieciešami piederumi.

Akcijai noslēdzoties, saziedotās mantas tiks nodotas biedrībai "Ģimenes atbalsts", kas tās nogādās pie daudzbērnu ģimenēm, kurām tiešām nepieciešams līdzcilvēku atbalsts, lai mācību gadam sagatavotu visus ģimenē augošos bērnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!