Torringtonā (ASV) kāda lielveikala kafejnīcā pirms pāris dienām norisinājies milzu skandāls, kad kāds varen nepieklājīgs un rupjš vīrietis ar krūti barojošai mammai norādījis, "cik pretīgi tas izskatās".

Sieviete vīrieša skandalēšanos nofilmēja un ievietoja savā feisbuka profilā, bet šo uzņemto video "uzķēra" daudzi mediji, un par nepatīkamo starpgadījumu ziņoja vairāki ASV plašsaziņas līdzekļi, tostarp arī "Fox" televīzija.

Džesija Meiere sēdēja vienā no veikala kafejnīcās ar savu mēnesi veco meitiņu. Kad viņa sāka barot mazuli ar krūti, nepazīstams vīrietis pienāca viņai klāt un sāka kliegt. "Tu ko, nevari to darīt kādā citā vietā? Tas ir pretīgi," kliedza vīrietis, izmantojot arī necenzētus vārdus un aizvainojot jauno māmiņu.

Džesijai palīgā atsteidzās kafejnīcas darbinieki. "Tev nav jākaunas par bērna barošanu ar krūti," Džesijai sacīja kāda incidenta aculieciniece, nepazīstama sieviete. "Viņš var iet savu ceļu. Šis ir brīnišķīgs brīdis, un ja viņam tas nepatīk, lai neskatās un iet prom," aptuveni šādu iedrošinājumu jaunajai mammai izteica svešā sieviete, kura vērsās arī pie skandālista: "Tu nevari neskatīties, labi? Esmu šeit, lai viņu aizstāvētu."

Izskandalējies vīrietis devās nezināmā virzienā. Vēlāk, kad Džesija atgriezās mājās, viņa nolēma uzņemto video ievietot feisbukā. "Kāds zina, kas ir šis cilvēks, kurš mani šorīt aizvainoja, kad es savu bērnu baroju ar krūti?" feisbukā vaicāja Džesija. Neraugoties uz to, ka video noskatījušies jau vairāki miljoni cilvēku, skandālistu neviens nav atpazinis, taču daudzi jo daudzi izteikuši atbalstu jaunajai mammai: "Es nekad neesmu redzējusi neko tamlīdzīgu. Esmu šokā. Šim cilvēkam kaut kas nav kārtībā ar galvu. Tas ir tik briesmīgi, kas ar jums ir noticis, taču esmu priecīga, ka citi cilvēki atbalstīja jūs. Jums, tāpat kā citām mammām, ir tiesības barot bērnu ar krūti, kur vien iepatīkas, tiklīdz viņš sagrib ēst," šādi ir atbalstošie komentāri jaunajai mammai pie viņas ievietotā video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!