Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Bijušais kikboksa čempions, tagad visai bēdīgu slavu guvušais influenceris Endrjū Teits savos centienos piesaistīt slavenās Grētas Tūnbergas uzmanību nedaudz pārcenties – asprātīgā zviedriete uzpūtīgo Teitu smalki "nolika pie vietas".

27. decembrī Endrjū Teits savā "Twitter" profilā ievietoja ziņu vides aktīvistei Grētai Tūnbergai: puisis pozēja pie varen glauna auto, lepojās ar sev piederošo "Bugatti" un "Ferrari" zirgspēkiem un piemetināja, ka vispār viņam esot 33 automašīnas.

"Tas ir tikai sākums. Lūdzu, norādi savu e-pasta adresi, lai varu tevi pilnībā iepazīstināt ar visu savu kolekciju un tās milzīgajām emisijām," lepodamies ar savu mašīnu izmešu daudzumiem, vēstīja Teits.

Ilgi nebija jāgaida. Jau nākamajā dienā Tūnberga, kura pazīstama kā karojoša vides aktīviste, atbildēja Teitam, un viņas tvīts diennakts laikā guvis vairāk nekā divus miljonus "laiku" un 470 000 retvītu. Jauniete bija konkrēta: "Jā, lūdzu, apgaismo mani, rakstot uz smalldickenergy@getalife.com." Tūnberga norādīja uz augstprātīgā un iedomīgā Teita "mazo krāniņu".

Šī nav pirmā reize, kad 36 gadus vecais Teits internetā centies izsmiet Tūnbergu. Puisim, kurš savu slavu kaldinājis vai visos sociālajos tīklos, jau bloķēta pieeja "YouTube", "Instagram", "TikTok" un "Facebook", palicis tikai tviteris. Teits no visām vietnēm padzīts par naidīgiem pret sievietēm vērstiem komentāriem.

Jāpiebilst, ka šovasar jūnijā Teits paviesojās Latvijā un pie mūsu Brīvības pieminekļa novietoja savu piecus miljonus dolāru vērto "Bugatti". Bagātnieks par to saņēma 55 eiro lielu sodu. Vairāk par Teita superauto Rīgā lasi šeit un šeit.

Teits savulaik piedalījies populārājā ASV realitātes šovā "Big Brother" un kopš tā laika cenšas visos veidos pievērst sev uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!