Foto: instagram.com/shanna_logan_photography/
Tikai trīs mēnešus līdz sava pirmdzimtā nākšanai pasaulē Amanda Šnaidere piedzīvoja milzu zaudējumu – nomira viņas vīrs, ar kuru laulībā viņa paguvusi nodzīvot vien divus ar pus mēnešus. Džesijs gāja bojā nelaimes gadījumā, bērniņu tā arī neredzējis.

Līdz traģiskajiem notikumiem pāris jau bija izraudzījis datumu gaidību fotosesijai, un Amanda nolēma no tās neatteikties, jo arī vīrs to ļoti bija gaidījis, raksta "Parents".

Sieviete nolēma fotogrāfei piedāvāt ar grafiskā dizaina palīdzību fotogrāfijām "pievienot" arī Džesiju – kā spoku, lai viņai par abu kopdzīvi paliktu kādas atmiņas un lai būtu ko parādīt bērniņam, kad viņš paaugsies.

Un rezultātā tapa aizkustinošas fotogrāfijas, kurās ir atstātas Amandas mīlestības pēdas pret savu pāragri aizgājušo vīru.

Fotogrāfe uzskata, ka šāds fotogrāfijas veids palīdz iegūt cerības un ticības sajūtu, ka viņš šodien ir kopā ar Amandu un viņas mazuli Džeimsonu. Tiesa, Amanda nav pirmā sieviete, kura izvēlējusies līdzīgu fotosesiju, tādu savulaik radījis vēl cits fotogrāfs.

Kā vēsta portāls "Parents", uzņemtās fotogrāfijas Amandai ir ļoti nozīmīgas. Viņa apliecinājusi, ka ir tik daudz zaudējusi un viss, kad viņai ir palicis, ir tikai atmiņas un bildes. Tās viņai nozīmējot teju visu pasauli. Kad Amanda pozējusi fotogrāfei, viņa stāstījusi par savu vīru, cik ļoti viņu mīlējusi, un šķitis, ka viņš patiešām piedalās fotografēšanās procesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!