Foto: LETA

Skolēnu pavasara brīvlaiks nemaz vairs tik tālu nav - tas gaidāms no 14. līdz 18. martam, tādēļ daudziem vecākiem droši vien aktuāls jautājums, kā bērnam saturīgi pavadīt nedēļu ilgo atpūtu no mācībām.

12. februārī Finansiālā atbalsta nometņu organizēšanai piešķiršanas komisija izskatīja skolēnu pavasara brīvlaikā plānoto bērnu un jauniešu nometņu projektus, kurus Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes organizētajam konkursam bija iesniegušas biedrības un nodibinājumi.

2016. gadā apstiprinātā budžeta ietvaros finansiālu atbalstu ir guvušas 12 nometnes, kurās varēs piedalīties 373 dalībnieki.

Atbalstīto nometņu saraksts pieejams šeit.

Tuvākajā laikā organizācijas saņems rakstisku atbildi par konkursa rezultātiem. Sporta un jaunatnes pārvaldes vēstulē tiks sniegta informācija par piešķirtā finansējuma lielumu un tā apgūšanas kārtību.

Nākamais konkurss par bērnu un jauniešu nometņu finansiālu atbalstu ir paredzēts 2016. gada martā. Tam varēs pieteikt nometnes, kuras ir plānotas vasaras brīvlaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!