Valdis Melderis medijos bieži tiek saukts par labu tēvu un brīnišķīgu vīru, taču viņš pats raidījumā "Māmiņu klubs" uzsver, ka tā ne vienmēr ir taisnība. "Parunājiet ar maniem kaimiņiem, kad es mēģinu bērnus nolikt gulēt. Viņi pastāstītu, cik gādīgs tētis es esmu un kādas valodas es pārvaldu," viņš atzīstas.

Melderis stāsta, ka viņam ir viegli būt labajam tētim, jo viņš reti ir mājas: "Tas ir tāds Ziemassvētku vecīša gadījums, kad tu esi tas labais tētis, kurš vienmēr ir atpūties vai arī tieši otrādi – noguris un trūkst spēka, lai šūmētos." Tajā pašā laikā Valdis stāsta, ka visus grūtos darbus veic mammas, līdz ar to nav grūti izšķirt, kurš bērnu acīs ir tas labais, bet kurš sliktais. Viņš uzsver, ka ir gādīgs un rūpīgs tētis, ja skatās uz "lielo bildi".

Nereti mēs domājam, ka tad, kad piedzims bērniņš, mums beidzot būs tā apsolītā laime, taču bērns ir liels izaicinājums. To uzsver arī Melderis, sakot, ka bērns neatrisinās ģimenes problēmas, viņš tikai tās pastiprinās. "Mīļie vecāki, neceriet, ka bērns kaut ko atrisinās. Bērns pasvītros un izcels pilnīgi visu, kas starp jums ir slikts, jo viņš iedos vēl vairāk stresa, vēl vairāk spriedzes, vēl vairāk atbildības, vēl mazāk laika, vēl mazāk miega, vēl vairāk savstarpējās atšķirības, jo tu pēkšņi sapratīsi, cik ļoti atšķiras jūsu uzskati par to."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!