Ēst gatavošana kopā ar bērnu var pārvērsties par īstu katastrofu, tāpēc daudzi vecāki savus mazos ķiparus no virtuves tur pa gabalu. Taču Aila Džalana nolēma rīkoties citādāk un ļāva savam divgadīgajam dēlam ne tikai palīdzēt, bet pašam gatavot. Tagad mazais Romāns ir ticis pie sava pavāršova un kļuvis par interneta sensāciju.

"Romans cooking corner" ir divgadīgā Romāna pavāršovs, kura laikā mazais gatavo dažādas vienkāršas receptes. Protams, šajā pavāršovā ne viss vienmēr norit pēc plāna, piemēram, dažas no sastāvdaļām biežāk nonāk pavāra mutē, nevis uz picas. Tāpat Romānam bieži vien ir nepieciešama mammas palīdzība, piemēram, lai pārsistu olu vai noturētu piena paku, taču tieši šīs detaļas video piešķir īpašu odziņu.

Skatoties video, var noprast, ka Romāns ar prieku atrodas kameras priekšā. "Laipni lūdzu manā pavāršovā!" ar šādu tekstu viņš iesāk katru savu video. "Šodien mēs gatavosim picu. Vai jūs esat gatavi? Es esmu gatavs!" viņš priecīgi joko. Katrā video Romāns saviem skatītājiem skaidri parāda un pastāsta, kas ir jādara tālāk un kādi produkti jāizvēlās. Viņa nebeidzamā bērnišķība padara šo pavāršovu īpašu un aizraujošu.

Divu nedēļu laikā šis video bija savācis jau vairāk nekā 65 000 skatījumu un licis ne vienam vien skatītājam atplaukt smaidā. Cilvēku sajūsmu par mazo pavāru pierāda arī zem video atstātie komentāri. "Vairāk video, lūdzu!", "Es nevaru, tas ir tik jauki!", "Es izkūstu katru reizi, kad viņš runā!" komentē "Romans cooking corner" jaunākie fani.

Romāna māmiņa, kura ir ievietojusi šo video klipu savā "Youtube" kanālā raksta: "Esiet sveicināti pavāršovā "Roman cooking corner". Es ceru, ka jūs ar tik pat lielu prieku skatīsieties šo video, ar kādu mēs to uzņēmām. Ja jums ir kādi ieteikumi, ko Romāns varētu gatavot nākamajās sērijās, lūgums ierakstīs savas idejas komentāru sekcijā, kas atrodas zem video."

Ja vēlies sekot līdzi jaunākajiem "Romans cooking corner" video, to vari darīt šeit. Un neaizmirsti arī ieteikt kādu recepti, kuru vēlies, lai Romāns pagatavo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!