Foto: Shutterstock
Jūsu bērni - jūs viņus ļoti mīlat un viņu dēļ darītu gandrīz jebko. Taču dažreiz viņu uzvedības dēļ jums gribas kliegt. Dažkārt jūs tā darāt. Varbūt tas notiek jau pārāk bieži. Un katru reizi jūs to nožēlojat. Kaut būtu cits veids...

Ļaujiet iepazīstināt jūs ar prezentāciju "Bērnu audzināšana bez kliegšanas" – tas ir principu kopums ikdienas dzīvei, kas palīdzēs nomierināties un būt tuvāk savam bērnam tādā veidā, kā to patiesībā vēlaties. Uzziniet dažādus veidus, kā vecāki kliedz. Uzziniet, kādēļ viņi kliedz. Uzziniet, kas patiešām notiek tad, kad jūs kliedzat. Uzziniet, kā uzaudzināt savu bērnu bez kliegšanas. Tas ir iespējams – un ar lieliskiem rezultātiem. Seminārs "Bērnu audzināšana bez kliegšanas" – tās ir pārmaiņas, ko jūs meklējat!

Šo bezmaksas semināru vadīs amerikānis Džozefs Rodss (Joseph Rhodes), kurš ir misionārs Barnaulā, Krievijā. Seminārs 16.05. (otrdienā) un 17.05. (trešdienā) tiks tulkots no angļu valodas uz latviešu valodu. Seminārs atkārtosies 18.05. (ceturtdienā) un 19.05. (piektdienā) ar tulkojumu no angļu valodas uz krievu valodu.

Katru vakaru seminārs sāksies plkst. 19:00 un noritēs apmēram pusotru stundu.

Seminārs notiks Rīgā, Akadēmijas laukumā 1, 1. stāvā, 1. auditorijā, netālu no Centrālās stacijas. Kontakttālrunis: 29427738.

Plašāka informācija par semināru:

Rīgas centra Kristus draudze

www.rckd.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!