Sadzīves preču noma var būt īpaši izdevīga kā jaunām, tā daudz pieredzējušām ģimenēm, kā arī pāriem, kas tikko sākuši domāt par kopīgas mīlas ligzdiņas izveidi. Plānojot budžetu, nav ilgi jādomā par naudas iekrāšanu jaunam televizoram vai viesistabas dīvānam. Tāpat, esot mazuļa gaidībās, nav jāuztraucas par ratiņiem, par kuriem līzinga maksājumi jāveic ilgāk, nekā bērnam tie būs nepieciešami. Nebūs arī iemesla raizēties par darba stabilitāti, kad uzkrautais obligātais ikmēneša maksājums neliek mieru un elpo pakausī. Tāpēc ir radīts Nomo.lv – pakalpojums, kas ļauj jebkuru iegūto preci atdot tiklīdz tā apnīk, kļūst nevajadzīga vai apgrūtinoša.

Bērnu preču sadaļa ir īpaši aktuāla jaunajiem vecākiem. Kā zināms, mazulis aug un attīstās pa minūtēm, tādēļ mazuļa ratiņi nav nepieciešami mūžīgi. Arī auto krēsliņiem ir potenciāls ātri nokļūt garāžas tālākajā stūrī un dabiski novecot. Savukārt modernās mazuļa uzraudzības sistēmas drīz vien kļūs spocīgas pašam bērnam, sasniedzot apzinātu vecumu. Visas minētās preces, kā arī daudzas citas, no glaunām līdz pavisam vienkāršām, ir atrodamas Nomo.lv portālā - pēc vajadzības, iespējām un rocības. Bērnu preču klāsts nemitīgi paplašinās, tomēr, ja nespēj atrast sev vēlamo lietu, tad Nomo.lv atsaucīgā komanda palīdzēs rast risinājumu. Mājas lapā ir iespēja ieteikt preci, pēc kuras tīko, un norādīt savu kontaktinformāciju turpmākai saziņai. Iespējams, pavisam drīz saņemsi ziņu, ka Nomo.lv klāsts papildināts tieši ar Tev nepieciešamo preci.

Dīvāni, Dormeo matrači, skapji un citas dzīvoklim nepieciešamās mēbeles arīdzan atrodami pie Nomo.lv. Katru dienu, katru stundu tiek pieņemti teju svarīgāki dzīves lēmumi, piemēram - kopdzīves uzsākšana. Turpinājumā seko sava stūrīša meklējumi, kas nereti noved pie mājokļa īrēšanas. Pagaidu risinājumi, piemēram mēbeļu noma, ir nenoliedzami izdevīgi, īpaši, ja nav zināms uzturēšanās ilgums konkrētā vietā. Ērtie Dormeo matrači noderēs arī brīžos, kad radinieks atgriezies no trejdeviņām jūrām ilgstošākā atvaļinājumā un nav gatavs gulēt pludmales zvilnī - iznomā gultasvietu, cik ilgi vien vēlies. Daudz un dažādās ikdienas situācijās rodas vajadzība pēc lietām, kuras nepieciešamas uz noteiktu laiku, taču nebūt nav tik lētas, lai bezrūpīgi iegādātos. Beidzot Latvijā ir izveidots palīgs šādiem grūtbrīžiem - Nomo.lv.

Jaunas preces vairāk kā 40 kategorijās uz Tev vēlamo laiku bez jebkāda riska. Ne ilgtermiņa saistību, ne papīru kalnu - tikai ikmēneša nomas maksa, kuru iespējams pārtraukt, kad vien vēlies. Turklāt, lai iegūtu kāroto, nebūs pat jāpieceļas no dīvāna - Nomo.lv piegādā iznomātās preces ar DPD kurjeru bez maksas visā Latvijā. Varam droši apgalvot - esam vienīgā šāda veida noma, kuru citviet neatradīsi! Tikai Nomo.lv mūsu valstī piedāvā lietot jaunākās, modernākās un praktiskākās preces uz nomas līguma pamata, sniedzot izpirkuma iespēju.

Ērtāku, bezrūpīgāku dzīvi, kur sadzīviskas lietas neprasa papildu uzmanību, Tev vēl Nomo.lv komanda.

Meklē mūs www.nomo.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!