Foto: Publicitātes foto
Vai atceraties savu bērnību, kā spēlējāties brīvajos brīžos? Kuras bija jūsu iecienītākās rotaļas:

● koka klucīšu namiņu būvēšana;
● "māju" spēlēšana ar brāļiem un māsām;
● paslēpes, sunīši un citas āra spēles kopā ar pagalma un kaimiņu bērniem?

Iespējams, jums patika gleznot uz tapetēm un sienām. Kāda bija jūsu vecāku reakcija uz šādu radošuma izpausmi? Visdrīzāk, viņi, saķēruši galvu, domāja, kā izlabot sabojāto sienu. Krāsu tehnoloģijas laika gaitā ir attīstījušās, tādēļ tagad jums par sabojātām sienām vairs nebūs jāuztraucas, jo "Sadolin EasyCare" par to parūpēsies! Kas tas ir un kā darbojas?


Foto: Bigstockphoto.com

Kādus materiālus izvēlēties bērnistabai?

Ikviens ir pelnījis dzīvot košās, krāsainās un skaistās telpās ar gaumīgu dizainu. Ja šobrīd esat ģimenes pieauguma gaidās un vēlaties iekārtot mājīgu bērnistabu, remontam paredzētos materiālus izvēlieties ar īpašu rūpību, jo tiem jābūt ne vien iespējami dabiskiem un bērna veselībai nekaitīgiem, bet arī noturīgiem pret:

● mitrumu;
● pelējumu;
● netīrumiem.

Sienām jābūt viegli tīrāmām un ar ilgnoturīgu pārklājumu, jo, bērnam sākot staigāt, uz tām var parādīties netīri pirkstu nospiedumi. Visiem šeit minētajiem nosacījumiem atbilst viens unikāls līdzeklis – "Sadolin EasyCare" akrila krāsa sienām.


Foto: Sadolin.lv

Kas ir "EasyCare" un kā tā atšķiras no citām krāsām?

"EasyCare" krāsa ir gadu gaitā izstrādātas tehnoloģijas rezultāts, ko piedāvā viens no pasaulē vadošajiem krāsu ražotājiem – "Sadolin". Pēc uzklāšanas uz virsmas un nožūšanas šī akrila krāsa kļūst matēta.

Īsa lietošanas pamācība

Pirms uzklāšanas krāsu nav nepieciešams atšķaidīt, turklāt tā ir ļoti ekonomiska – ar vienu litru krāsas pietiek 10 m2 virsmas noklāšanai, savukārt bagātīgā pigmenta dēļ perfektam krāsojumam nepieciešams uzklāt vien divas krāsas kārtas. Tā nožūst ļoti ātri – stundas laikā, turklāt tai nav spēcīga, specifiska aromāta. Šīs īpašības krāsai piešķir īpašu praktiskumu, jo visu istabu var nokrāsot vienas dienas laikā un jau nākamajā dienā atsākt izmantot telpu tai paredzētajiem mērķiem!

Atšķirībā no citām krāsām "EasyCare" piemīt trīs unikālas īpašības:

tā atgrūž netīrumus – krāsas sastāvā ir vasks, kas padara to hidrofobu (atgrūž šķidrumus), kā rezultātā uz sienas nonākušie netīrumi un šķidrumi paliek pilienu formā – tiem ir mazs saskares laukums ar virsmu, kas atvieglo netīrumu notīrīšanu no tās;
to var mazgāt – atšķirībā no citām akrila sienas krāsām, šīs krāsas sastāvā esošais vasks ļauj mazgāt krāsoto virsmu, pasargājot krāsu no izbalēšanas un izšķīšanas. Ņemiet vērā – virsma jāmazgā ar remdenu ūdeni un mīkstu mikrošķiedras vai parastu drāniņu, izvairoties no abrazīvu līdzekļu un mazgāšanas iekārtu izmantošanas;
● "EasyCare" ir līdz pat desmitreiz noturīgāka – pateicoties krāsas hidrofobajai dabai, "EasyCare" ir pat desmitkārt noturīgāka nekā citas akrila sienas krāsas.

Ņemiet vērā – lai attīstītos "EasyCare" hidrofobās īpašības, krāsoto virsmu nevajadzētu intensīvi tīrīt vienu līdz divas nedēļas pēc krāsas uzklāšanas. Gadījumā, ja virsma tomēr jānotīra, dariet to saudzīgi, izmantojot mitru lupatiņu.


Foto: Sadolin.lv

Ļaujiet jūsu bērniem būt bērniem!

Visiem ir labi zināms, ka mazie ķipari pasauli iepazīst arī ar tausti. Atvasēm augot, pēc rāpošanas perioda sākas celšanās kājās un staigāšanas apguve, kad mazās rociņas pieķeras visam, kas var palīdzēt noturēt līdzsvaru, tostarp arī sienām. Un ne vienmēr plaukstiņas ir tīras – uz tām var būt:

● dubļi, jo mazais sekojis no āra tikko ienākuša suņa dubļainajām pēdām;
● veselībai nekaitīgas zīmēšanas krāsas, ar ko bērns trenējis savu radošumu;
● ogu sula, piemēram, melleņu, ko mazais ēdis pats savām rociņām.

Pēc šādu netīru plaukstiņu pieskaršanās pie sienas paliek nospiedumi, kas parasto krāsu sabojātu, bet "Sadolin EasyCare" sniedz iespēju ļaut bērniem apgūt pasauli, būt radošiem un neraizēties par to, ka viņu izaugšana uz sienām atstās paliekošas sekas.

Lai ballītes nav bieds!

Iedomājieties nākotni: jūsu atvases ir izauguši līdz tīņu vecumam, kad prātā paralēli mācībām ir arī ballītes. Tuvojas jaunieša 16. dzimšanas diena, kuru atvase vēlas nosvinēt kārtīgi, tādēļ ar jūsu atļauju plāno un rīko savu dzimšanas dienas ballīti. Paredzēti vismaz 20 viesi, dažādas jautras atrakcijas un dzimšanas dienas kūka. Lai arī svinības solās būt grandiozas, jums nav jāuztraucas par sienu sabojāšanu ar dzērieniem vai citiem traipiem, ja tās būs krāsotas ar "EasyCare" krāsu. Lai svētki ir ne tikai jūsu bērnam un viņa draugiem, bet arī jums!

Ja vēlaties uzzināt vairāk par "EasyCare" hidrofobo krāsu sienām, apmeklējiet "Sadolin" mājaslapu, kur atradīsiet arī dažādus noderīgus padomus un ieteikumus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!