Foto: Publicitātes foto
Portāls ''Cālis'' aicināja piedalīties konkursā, atbildot uz 5 vienkāršiem jautājumiem, un laimēt biļetes uz komēdiju ar Odriju Tatū ''Kā izglābt Ziemassvētkus''. Paldies par piedalīšanos! Izloze noslēgusies, apsveicam kino biļešu ieguvējus Lindu (zeida***@inbox.lv), Aigu (***lisam@inbox.lv), Lindu (lin**@inbox.lv) Ar laimīgajiem sazināsimies personiski.

Līdz Ziemassvētkiem atlicis pavisam nedaudz! Jau 15. decembrī franču aktieris un režisors Alēns Šabā Latvijā piedāvās ilgi gaidīto Ziemassvētku komēdiju "Kā izglābt Ziemassvētkus", ko rotā pasakaina animācija un brīnumaini varoņi.

Ziemassvētku priekšvakars! Taču vienā mirklī viss saiet grīstē. 92 tūkstoši Ziemassvētku vecīša rūķu pēkšņi nokļuvuši slimības gultā! Visi kā viens! Vecajam labajam Ziemassvētku vecītim tas ir briesmīgs trieciens. Kas izgatavos rotaļlietas bērniem visā pasaulē? Viņam nav izvēles. Jājūdz brieži kamanās un vēja ātrumā jādodas uz Zemi pēc zālēm. Uz Zemes viņam noderēs uzticami sabiedrotie, kas līdzēs glābt ticību Ziemassvētkiem.

Alēns Šabā tēlojis Jūliju Cēzaru filmā "Asterikss un Obelikss: Misija Kleopatra", Napoleonu Bonapartu filmā "Nakts muzejā 2", pirātu Bobu filmā "Valeriāns un tūkstoš planētu pilsēta". Viņš ir arī režisors, producents un scenārists. Piecus gadus pēc savas pēdējās filmas "Marsupilami" franču režisors Ziemassvētku priekšvakarā piedāvā ģimenes komēdiju un pats tēlo galveno varoni – Ziemassvētku vecīti! Ap viņu ir burvīgi un talantīgi franču aktieri Pio Marmaī ("Vīns un vējš", "Pirmā atlikušās dzīves diena"), Golšifte Farahani ("Melu virpulī", "Exodus: Dievi un valdnieki"), kā arī publikas mīlule Odrija Tatū ("Amēlija", "Koko Šanele").

Svētku komēdija ar 28 miljonu budžetu "Kā izglābt Ziemassvētkus" jau drīzumā kinoteātros!

"Kā izglābt Ziemassvētkus" ("Santa & Cie")

Režisors: Alēns Šabā

Lomās: Alēns Šabā ("Asterikss un Obelikss: Misija Kleopatra", "Nakts muzejā 2", "Valeriāns un tūkstoš planētu pilsēta"), Golšifte Farahani ("Melu virpulī", "Exodus: Dievi un valdnieki"), Pio Marmaī ("Vīns un vējš", "Pirmā atlikušās dzīves diena"), Odrija Tatū ("Amēlija", "Koko Šanele", "Saderināšanās uz mūžu"), Greguārs Lidigs un citi.

Žanrs: ģimenes komēdija

Valsts: Francija

Vecums: 7+

Reklāmkadri

"Garsų pasaulio įrašai" informācija

http://gpicinema.com/latvia/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!