Foto: Publicitātes foto
Pasaulē atzītais un iemīļotais britu zīmols "Cosatto" beidzot ir pieejams arī pie mums Latvijā. Britu zīmols piedāvā neparasta un unikāla dizaina bērnu ratus, pastaigu ratus, autokrēslus visām vecuma grupām, barošanas krēslus un vannošanas pārtinamās virsmas.

"Cosatto" vēlas iedrošināt vecākus nebaidīties būt atšķirīgiem, drosmīgiem un moderniem vecākiem piedāvājot teicamas kvalitātes, mūsdienīgas, modernas un pārdomāta dizaina precess bērniem.

Pēc vispasaules modes tendencēm un mūsdienu prasībām bērnu ratu izvēlē kā viens no galvenajiem nosacījumiem ir ratu svars. Ideāliem ratiem ir jābūt viegliem, kompaktiem, pārdomātiem un ērtiem ikdienas gaitās.

"Cosatto", ņemot vērā mūsdienu prasības, piedāvā bērnu pārvietošanās preces ar aktuālām un modernām dizaina versijām, kas būtu piemērotas jebkurai gaumei.

Mammas ir novērtējušas ratus "Ooba", kur visas vēlmes apvienotas vienā. Sapņu rati ar izsmalcinātām detaļām vieglākai ikdienas dzīvei!

Ratu komplektā ietilpst rāmis, kulba, abos virzienos izmantojamā sēžamā daļa ar pārliekamu rokturi, noņemams divpusējs kāju pārvalks, pieskaņota ratu soma, lietus plēve un citi papildus aksesuāri. "Ooba" ratu rāmis ir super viegli un kompakti salokāms.

Bez populārajiem "Ooba" un citu modeļu kombinētajiem ratiem, tiek piedāvāts arī plašs pastaigu ratu klāsts ar vismodernākajiem jauninājumiem, kas spēs apmierināt pat visprasīgākos vecākus un lieliski iederēsies steidzīgajā pilsētas vidē. Viegli, kompakti, ar pārdomātu dizainu.

"Cosatto" pieredze vairāku gadu garumā, zināšanas un pētījumu rezultāti piedāvā plašu autokrēsliņu klāstu visām vecuma grupām.

"Cosatto" autokrēsliņi ir:

  • Pilnībā testēti atbilstoši Eiropas drošības standartam ECE R44/04
  • Pārbaudīti Eiropas vadošajās testēšanas institūcijās
  • Krāsaini, koši, ērti un pats galvenais droši

Lieliska maltīte kopā ar jautrajiem un krāsainajiem "Noodle Supa" un "3sixti" barošanas krēsliņiem radīs apmierinātu un sajūsmu pilnu ēdienreizi. Barošanas rēsliņi ir viegli kopjami, ērti pielāgojami mazuļa vajadzībām, kā arī pārdomātas funkcijas, kuras atvieglos ikdienu un ļaus pievērsties gardas maltītes baudīšanai. Labu apetīti!

"Cosatto". Laimīgi mazuļi. Laimīgi vecāki. Laimīgs ceļš. Laimīga pasaule.

Esat laipni gaidīti "Cosatto" veikalā Rīgā, Vienības gatve 39

Kontakti saziņai 22006660 vai mājas lapā http://www.cosatto.lv
https://www.facebook.com/cosatto.lv/
https://www.instagram.com/cosatto.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!