Foto: Publicitātes foto
Beidzot ir iestājusies vasara! Daudzi no mums pavadīs savu brīvo laiku atpūšoties pie dabas, baudot silto laiku, ūdeni un sauli, cenšoties iegūt skaistu, vienmērīgu, noturīgu un veselīgu iedegumu. Lai skaisti iedegtu, nepietiek tikai ar saules stariem. Jūsu organismam ir nepieciešamas arī uzturvielas pigmenta melanīna sintēzei. Melanīnu – pigmentu, kas ādai piešķir krāsu, darbojas kā saules staru filtrs un palīdz aizsargāties pret apdegšanu un kaitīgajiem UV stariem, ražo atsevišķas ādas šunas.

Vairumam ziemeļu valstu iedzīvotāju ir gaiša āda. Nav brīnums, ka "Skin CareTM Perfect Tan" tabletes tika izveidotas Zviedrijā.  To sastāvā ir vielas, kas nepieciešamas, lai Jums izveidotos skaists un noturīgs iedegums.

"Skin CareTM Perfect Tan" - tas ir jaunās paaudzes ādas kopšanas preparāts. Uztura bagātinātāja "Skin CareTM Perfect Tan" tablešu sastāvā ir mandarīnu, citronkoku, kaperu, melno piparu ekstrakti, C vitamīns un varš. Uzturvielas, kas ir šī uztura bagātinātāja sastāvā, palīdz vienmērīgi un skaisti iedegt. C vitamīns uztur normālu kolagēna veidošanos un ādas šūniņas aizsargā pret kaitējumu, kuru izraisa saule vai UV stari. Varš palīdz uzturēt normālu ādas pigmentāciju (tas piedalās pigmenta melanīna sintēzē). Produkts ir piemērots visiem ādas tipiem.

Lai sasniegtu labākus rezultātus, "Skin CareTM Perfect Tan" rekomendējams sākt lietot četras nedēļas pirms sauļošanās, lietot sauļošanās laikā un mēnesi pēc tās. Tāpat ir svarīgs daudzveidīgs un sabalansēts uzturs, kā arī veselīgs dzīves veids.

"Skin CareTM Perfect Tan" tabletes neaizstāj saules aizsargkrēmu. Vienmēr lietojiet saules aizsargkrēmu ar saules aizsargfaktoru (SPF), kas atbilst jūsu ādas tipam un atcerieties, ka saulē jābūt piesardzīgiem, īpaši laikā no plkst. 11:00 līdz 15:00.

"Skin CareTM Perfect Tan" tabletes var iegādāties aptiekās vai ražotāja interneta vietnē www.newnordic.lv Ja jums ir jautājumi, zvaniet pa tālruni 67113130, 26952187, rakstiet e-pastu uz info@newnordic.lv vai apmeklējiet interneta vietni www.newnordic.lv

Jūnijā Skin CareTM produktiem 20% atlaide New Nordic interneta veikalā www.newnordic.lv. Bezmaksas piegāde uz jebkuru vietu Latvijā.

"New Nordic" ir skandināvu kompānija, kas tiecas izveidot un saražot labākos un iedarbīgākos dabīgos preparātus saskaņā ar jaunākajiem zinātnes atzinumiem. Mūsu produktos ir lielas aktīvo vielu devas, kuru iedarbība ir balstīta uz klīniskajiem pētījumiem. Tie ir produkti, kas izveidoti un saražoti mūsdienīgās, stingri kontrolētās Skandināvijas medicīnisko preparātu ražotnēs Zviedrijā un Dānijā.

Sudraba kociņš - "New Nordic" logotips - apliecina mūsu rūpes par Jūsu veselību. Skandināvu mitoloģijā sudraba koks, saukts par "Yggdrasil", simbolizē pasaules kārtību, dabiskumu, dzīvīgumu un augšanas spēju. "Sudraba kociņa" logotips ir kā zīmogs, kas apstiprina augsto produktu kvalitāti, drošību un efektivitāti, un kuram uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!