Foto: Publicitātes attēls

Ziemassvētku vecītis zina bērnu noslēpumus un slēptākās vēlmes, tā vienmēr ir bijis… Ja vecāki palīdz rūķiem, Ziemassvētku vecītis vēstulēs var iekļaut aktuālas atbildes, mierinājumus, uzslavas un uzmundrinājumus. Tās var kļūt par svarīgu notikumu katra bērna dzīvē. Vēstuli no vecīša vecāki var gatavot paši vai pasūtīt pieredzējušiem sūtījumu noformētājiem. Rūķīšu pasta Ziemassvētku vēstules smaržo pēc piparkūkām, tās ir rakstītas ar tinti un izsūtītas no Somijas.

Ziemassvētku vēstules ir tradīcija, kas rada svētku noskaņu to saņēmējiem un arī sūtījuma noformētājiem. Idejas autore Elīna Pekšēna atzīst, ka vēstuļu organizēšana un rakstīšana kļuvusi par Rūķīšu pasta komandas novembra tumšo vakaru gaišākajiem brīžiem. "Prieks ir par katru pasūtījumu, jo tie apliecina vecāku vēlmi bērnos saglabāt ticību brīnumam, ticību labajam, kas ir universālas Ziemassvēku vērtības," saka Elīna. Svarīgi atcerēties, ka Rūķīšu pasta vēstules var pasūtīt tikai līdz 2.decembrim.

Rūķīšu pasts gatavo Ziemassvētku vecīša vēstules, kas apgleznotas ar skaistiem zīmējumiem. Mazajiem burtotsācējiem Ziemassvētku vecīša vēstuli iespējams pasūtīt ar drukātiem lielajiem burtiem. Pasūtītājs vēstules tekstu var izvēlēties no gatavajiem paraugiem un papildināt ar personisku informāciju vai arī iesniegt pašsacerētu tekstu.

Rūķīšu pasts ir pieredzējis Ziemassvētku vecīša vēstuļu noformētājs, jau devīto gadu piedāvā ar roku rakstītas vēstules, kas izsūtītas no Somijas. Katra vēstule ir unikāla, noformēta ar zīmējumiem, turklāt teksts rakstīts ar tinti. Vēstuļu aploksnes rotā krāšņa svētku marka un īsts Somijas vai pat Arktikas pasta zīmogs. Šie pierādījumi mazos mudina atkal un atkal noticēt Ziemassvētku vecīša pasakai, bet vecākajos brāļos un māsās rada pamatotu izbrīnu. Par atlaidēm, konkursiem un piegādi uzziniet Rūķīšu pasta facebook lapā! Rūķīšu pasta adrese: www.rukisupasts.com.

Rūķīšu pasts iesaka Apslēpto mantu!

Brīnumi un atklājumi ir lietas, kas aizrauj bērnus, tāpēc Rūķīšu pasta saimniece ir uzsākusi vēl vienu dāvanu projektu – Apslēptā manta. Idejas pamatā ir bērnu neremdināmā vēlme izzināt un darboties. Māla un smilšu masā paslēptos dārgumus jāizkasa gluži kā dinozauru kauli, taču šoreiz no atrastā varēs pagatavot rokassprādzi vai papildināt savu krājkasīti ar eiro monētām, turklāt komplekti ir roku darbs, kas top tepat Rīgā, māla studijā Miera ielā. Dāvaniņas var nopirkt www.apsleptamanta.lv vai Kalnciema ielas tirdziņā 24.decembrī no plkst. 11.00 līdz 14.00.

Elīna: "Esmu iedegusies par šiem projektiem, jo tajos redzu burvīgu alternatīvu plastmasas invāzijai bērnu istabās un sirdīs. Priecīgu Ziemassvētku gaidīšanas laiku!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!