Foto: Mango

Pašmāju šovbiznesa aprindās nerimst sašutums par aizvadītajā svētdienā notikušā TV3 šova Dejo ar zvaigzni 3 žūrijas izteikumiem – arī otrā dejošanas šova uzvarētāja Viola Abramova-Mailīte (attēlā) atzinusi, ka žūrija strādājusi neprofesionāli.

Šova žūrijas locekļi īpaši skarbus vārdus veltīja dziedātājai Ellai un aktrisei Santai Didžus - Ellai tika pārmesta nepiemērotas frizūras izvēle, bet Didžus tika kritizēta par lieko svaru.

Lai gan dejotāja Abramova, kuras laulātais draugs Rihards Mailītis ir dziedātāja Ellas partneris, atzinusi, ka trešā dejošanas šova sezona veidota augstākā kvalitātē nekā iepriekšējie šovi, viņa pievienojusies publiskajam sašutumam par žūrijas locekļu asajiem un aizvainojošajiem komentāriem.

"Runājot par žūriju, manuprāt, priekš pirmā raidījuma tā savos izteikumos bija pārlieku skarba. Viskorektāk dalībniekus vērtēja deju skolas vadītāja Anita Šmite. Viņa norādīja uz dalībnieku kļūdām deju tehniskajā izpildījumā, nevis kritizēja katra indivīda personības īpatnības. Tieši šāda konstruktīva kritika dejotājus motivē tiekties uz labāku sniegumu dejā," blogā portālā orb.lv rakstījusi Abramova-Mailīte.  

"Diemžēl to nevar teikt par vīriešu kārtas žūrijas pārstāvjiem, jo no visiem, izņemot Raivi Vidzi, izskanēja vīriešu necienīgi izteikumi. Es uzskatu, ka neviens vīrietis nav tiesīgs sievietei publiski pateikt, ka viņa ir resna vai vulgāra. Arī iepriekšējos šovos ir bijušas apaļīgākas dalībnieces, taču toreiz publiski netika apspriesti viņu ķermeņa parametri," Ellai un Didžus veltītos žūrijas locekļu izteikumus vērtējusi dejotāja.

"Uzskatu, ka šādi izteikumi ir ļoti zemiski un ka aizskartās sievietes ir pelnījušas publisku atvainošanos," rezumē dejotāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!