Foto: F64

Talantu šova Okartes skatuve dalībniece Antra Stafecka (attēlā), kura savulaik atpazīstamību iemantojusi ar skatuves vārdu Džūda, šonedēļ vērsusies pēc palīdzības pie mediķiem, jo šovā saasinājušās viņas veselības problēmas.

"Kad ienācu šovā, man bija plaušu karsonis. Dzēru zāles un tējiņas, un šķita, ka viss ir kārtībā. Kā jau plaušu karsoņa gadījumos mēdz būt, man bija jāaiziet uz pārbaudēm, bet es to neizdarīju, jo jutos labi," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta dziedātāja.

Pēdējās nedēļas laikā veselības problēmas atkal atgriezušās - sācies spēcīgs klepus, sakāpusi temperatūra, un iesnas skatuves māksliniecei nerimst jau no paša šova sākuma.

"Aizvakardiena bija punkts uz i. Bija grūti paelpot, arī temperatūra sacēlās, tāpēc aizbraucu pie ģimenes ārsta," stāsta Antra. Mediķi konstatējuši, ka pēc plaušu karsoņa palikuši pārpalikumi, bet degunā un kaklā ir neliela tūska.

"Es pati sevi nepasaudzēju - visi tīrīšanas darbi, mēģinājumi un stress. Pati sevi sakaitināju, satraucoties par dažādām lietām," smaida jaunā skatuves māksliniece.

Tiesa, meitenei izrakstītie medikamenti temperatūru jau mazinājuši, un Antra bez bažām pošas piektdienas koncertam, kurā viņa izpildīs oriģinālkompozīciju Maldugunis dzēšot, kurai vārdus radījusi Antras mamma, bet mūziku - pati dziedātāja.

Tā kā Antrai ir gana liela skatuves pieredze, viņa apguvusi arī dažādus knifiņus, kā pirms uzstāšanās tikt galā ar veselības problēmām.

"Es uz skatuves esmu kāpusi arī ar 39 grādu temperatūru. Šādos gadījumos es vienkārši saņemu drosmi un saku sev, ka esmu vesela. Pašiedvesma ir vislabākās zāles, jo nevienu slimību nevar izārstēt vienā mirklī," pārliecinājusies Antra.

Īpaši efektīvu līdzekli pret balss aizsmakumu dziedātājai atklājis Igo - kājas jāizmērcē karstā sālsūdenī, tad jāierīvē ar citronu, jāvelk kājās vilnas zeķes un jādodas pie miera. "No rīta man balss bija kā lakstīgalai," Igo ieteiktās metodes efektivitāti slavē Antra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!