Foto: Mango

Visu mīlētāju dienas vakarā TV3 deva zaļo gaismu šovam Dejo ar zvaigzni 3, kurā par 7000 eiro sacentīsies deviņi pāri. Tiesa gan, šarmantās šova vadītājas Janas Duļevskas kompanjons šova atklāšanā bija populārais šovmenis Valters Krauze nevis iepriekš reklamētais Juris Šteinbergs.

Par galveno balvu Dejo ar zvaigzni 3 cīnīsies stiliste Dana Dombrovska un deju pasniedzējs Aleksandrs Aļošins, bundzinieks Guntars Lintiņš ar dejotāju Marinu Martinovu, aktieris Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere, aktrise Karīna Tatarinova un Gatis Sevels, kultūrists Aivars Visockis un Darja Burova, aktrise Santa Didžus un Māris Pūce, dziedātāja Ella un Rihards Mailītis, kā arī slepenībā turētais Daugavpils oranžā kora vadītāja Ata Auzāna brālis un kora menedžeris Jānis Auzāns, kura skatuves kompanjone ir dejotāja Zane Prokofjeva, kā arī tautas iebalsotais varonis Rolands Meržejevskis un dejotāja Elīza Ancāne.

Šova kuluāros nebeidza izskanēt jautājums, kāpēc žūrijas pārstrāvji tik bargi, jo jau pirmajā šova raidījumā pa kritiskai piezīmei izpelnījās teju katrs pāris. Vienīgi Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins no žūrijas saņēma uzlavu, ka abi dalībnieki parādīja teicamu sniegumu. Pat bargais žūrijas pārstāvis Vladimirs Ponomarjovs, kas nebaidījās likt zemas atzīmes citiem pāriem, Danai veltīja jaukus un atzinīgus vārdus.

Savukārt Santa Didžus un Māris Pūce saņēma kritisku piezīmi no Valērija Mironova, kas ieteica pārim nomest svaru. "Pie visa vainīgs ir liekais svars. Ja nenometīsiet – izlidosiet," tik skarbus vārdus Santai un Mārim veltīja Mironovs.

Pēc žūrijas pārstāvju - Anitas Šmites, Valērija Mironova, Vladimira Ponomarjova un Raivja Vidža - vērtējuma, šova pirmajā raidījumā pirmo vietu saņēma Dana un Aleksandrs, bet pēdējo - Ella ar partneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!