Kāds Austrālijā dzīvojošs mākslinieks kļuvis slavens un bagāts, jo, pēc pasūtījuma radot cilvēku portretus, viņš izmanto nevis citu mākslinieku iecienītās otas, bet gan savu dzimumlocekli.

Mākslinieks ar segvārdu Prikaso savā mājaslapā norādījis, ka cilvēki var viņam sūtīt savus fotoattēlus un par noteiktu samaksu saņemt portretu, kuru mākslinieks radījis, gleznojot ar dzimumlocekli - šāds portrets pasūtītājam izmaksās 75 ASV dolārus.

Lai savā īpašumā iegūtu visnotaļ oriģināli radīto mākslas darbu, cilvēkam vien elektroniski jānosūta savs fotoattēls, jāveic pārskaitījums un jau pēc neilga laika iespējams saņemt gleznojumu. Lai netiktu apšaubīta portreta tapšanas gaita un izmantotie rīki, mākslinieks gleznai bez papildus samaksas sola pievienot arī DVD, kurā iemūžināta konkrētā gleznojuma tapšana.

Tiem, kuri paši savām acīm vēlas sekot līdzi mākslas darba radīšanai, tiek piedāvāta iespēja gleznošanas procesu vērot Skype - pēc pasūtījuma un maksājuma veikšanas var vienoties ar mākslinieku par piemērotāko laiku, un viņš par nieka 100 dolāriem ne tikai sola kameru novietot pēc iespējas labākā vietā, bet arī tiešsaistē atbildēt uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

Prikaso ne tikai pēc pasūtījuma glezno portretus, bet savā vairāku gadu ilgajā karjerā radījis arī neskaitāmus ainavu un pilsētas skatu gleznojumus, pašportretus un pat pasaules politisko līderu portretus.

Tāpat viņš piedalās dažādos mākslinieku plenēros, ar priekšnesumiem uzstājas klubos, ballītēs un erotiskajās izstādēs un vairākkārt pat vadījis meistarklases, kuru laikā apmācījis citus vīriešus gleznošanā ar dzimumlocekli.

Pirms gada Mango jau rakstīja par citu tīrradni - ASV dzīvojošu mākslinieku Stenu Murmuru, kurš sevi nesauc par gleznotāju, bet gan par "dibena nospiedumu mākslinieku", jo otas vietā krāsā mērc pats savu pēcpusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!