28 gadus vecā amerikāniete Šeila Hēršija (attēlā) no Teksasas, kas par deviņām sāpīgām krūšu palielināšanas operācijām samaksājusi jau 70 tūkstošus dolāru, neraugoties uz ārstu brīdinājumiem, nolēmusi veikt vēl desmito plastisko operāciju, ziņo ārvalstu prese.

Amerikāņu ķirurgi Šeilu brīdinājuši, ka viņas krūtis, kurās šobrīd ir "iepumpēti" 4,5 litri silikona, var neizturēt un pārsprāgt, tāpēc no operācijas veikšanas atteikušies.

Šeila, kura paziņojusi, ka nekāds spēks pasaulē viņu nevarēs atturēt no sava nodoma īstenošanas, jau aizbrauksi uz savu dzimto Brazīliju, kur tamlīdzīgi ierobežojumi nepastāv. Amerikāņu žurnālistiem pirms prombraukšanas viņa pastāstījusi: "Man nav, par ko uztraukties. Esmu pilnīgi pārliecināta: jo lielākas krūtis, jo tās izskatās skaistākas!"

Tāpat Šeila pametusi savu britu mīļāko, kurš viņai apmaksāja pašu pirmo krūšu palielināšanas operāciju, bet vēlāk pats bija šokēts par sievietes īsti apokaliptisko apmātību. Tomēr arī tas amerikānieti nespēja atturēt: "Man viņš ļoti patika, bet nācās viņu pamest, lai piepildītu savu kvēlāko sapni!"

Foto: no Šeilas Hēršijas mājaslapas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!