Foto: Mango

Dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā) jau nākamajā nedēļā dosies uz Ukrainu, kur piedalīsies starptautiskajā mūzikas konkursā Песня Mope, tāpēc vēl šīs nedēļas nogalē meitenes steidza apmeklēt pludmali, lai ne tikai nodotos savam vaļaspriekam – peldēšanai, bet arī iegūtu šokolādes brūnu iedegumu.

Izklaides portāls Mango dziedošās dvīnes Anu un Katrīni Drozdovičas piektdien sastapa tirdzniecības centra Domina veikalā CITY Fashion, kur abas meitenes bija ieradušās, lai iegādātos fifīgas vasaras kleitiņas, bet pēc šopinga māsas devās nelielā atpūtas braucienā uz jūru, jo abas  ir kaislīgas peldētājas.

Peldēšanās abām māsām ļaujot aizmirsties no ikdienas ķibelēm, un, ja uzstājoties dažādos pasākumos, ir uzkrājusies negatīvā enerģija vai arī vairs nav spēka, Drozdovičas dodas baudīt ūdens priekus -  ziemā viņas apmeklē baseinu, bet vasarā brauc uz pludmali.

"Atliek tikai izpeldēties, un uzreiz kļūstam par citiem cilvēkiem. Viss nogurums uzreiz kā ar roku atņemts," skaidro Katrīne.

Lai arī abām dziedātājām pirms Ukrainas konkursa paredzēta vēl viena uzstāšanās Liepājā, viņas atklāj, ka domās jau ir Ukrainas konkursā, kas nākamnedēļ norisināsies Sevastopolē. "Šis konkurss līdzinās pie mums notiekošajam Jaunajam vilnim. To sapratām, kad ar mums sazinājās konkursa rīkotāji un lūdza aizsūtīt fotogrāfijas ar konkursa skatuves tērpiem, lai varētu mums piemeklēt skatuves dekorācijas un fona baleta dejotāju tērpus.

Pirms konkursa vienu reizi jau pabijām Kijevā, kad par mums interesi izrādīja vietējie mediji, un pat piedalījāmies pāris raidījumos. Jau vietējie medi izziņojuši, ka mēs abas būsim dziedošās dvīnes jeb "bombas" no Latvijas. Nu ir uzlikta atbildības nasta uz pleciem, tāpēc jāuzstājas ir ļoti labi," skaidro Ana, bet Katrīne piebilst, ka īpaši pucēties un apmeklēt pirms konkursa skaistumkopšanas salonus nav sanācis.

"Bija jāpabeidz vidusskola, un šovasar mums ir ļoti daudz un dažādas uzstāšanās, tāpēc pucēties sanāk pašām. Lai arī esam sauļojušās pludmalē, tādu spēcīgu iedegumu vēl neesam ieguvušas. Vēl ceram, ka pirms konkursa būs divas dienas brīvākas, un tad turpat Sevostopolē aizstaigāsim līdz Melnajai jūrai izpeldēties un kādu stundiņu pasauļoties," nākotnes plānos dalās Katrīne.

Fotogalerijā: dziedošās dvīnes Ana un Katrīna Drozdoviča atpūšas pludmalē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!