Foto: Mango

Dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane pirmajā (attēlā) šovā Dejo ar zvaigzni 3 no žūrijas komisijas saņēma vairākas kritiskas piezīmes - ne tikai par dejotprasmi, bet arī tik privātām lietām kā matu sakārtojums. Lai gan piezīmes bija skarbas, Ella ir gatava turpināt cīņu šovā.

Vaicājot, kā Ella jūtas pēc žūrijas skarbajiem vārdiem, viņa sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta: "Ir divējādas sajūtas. Gribas pierādīt, ka es varu, un otra iekšējā sajūta saka, ka sirds ir salauzta konkrēti. Domāju, ja mums šova laikā izdosies palikt vēl vismaz kādas trīs nedēļas, es gribētu savam partnerim Rihardam uzdot vienu jautājumu: vai no šī neveiklā pīlēna var izaugt arī veikls gulbis?"

Runājot par Ellas kuplajām matu cirtām, kuras žūrijas pārstāve aicināja nākamajā šovā atglaust, dziedātāja komentē, ka ar kaut ko jau esot izpelnījusies žūrijas negatīvo kritiku. "Nesaku, ka esmu veikla dejotāja, un es nebūt uz to nepretendēju, bet, ja žūrija zinātu manas patiesās attiecības ar deju, domāju, ka tad nebūtu tik negatīvas replikas, jo deja man ir diezgan konkrēta problēma un es ar to šobrīd cenšos tikt galā. Ceru, ka šis negatīvais sākums ir kaut kā laba un pozitīva sākums," skaidro dziedātāja

Ella savā mobilajā tālrunī pēc žūrijas kritiskajām piezīmēm saņēmusi 38 telefonīsziņas, kurās draugi un paziņas uzmundrinājuši dziedātāju un aicinājuši neietekmēties no žūrijas negācijām.

Ella apņēmusies turpināt dalību šovā, jo, viņasprāt, būtu muļķīgi izstāties pēc žūrijas negatīvajām replikām. "No manas puses tas būtu liekulīgi, jo tad es padotos, bet es esmu cīnītāja. Esmu pieradusi cīnīties!" uzsver dziedātāja, kura nakti pirms šova uzstājās pašas rīkotajā Valentīna dienas ballītē naktsklubā Essential.

Šovu klātienē atbalstīja arī Ellas mīļotais vīrietis, kurš pacietīgi vēroja visu šovu un arī to, kā viņa mīļotā Ella izturēja kritiskās žūrijas piezīmes.

Ellas deju partneris šovā ir deju pasniedzējs un RV Studio īpašnieks Rihards Mailītis, turklāt viņiem abiem deju soļus palīdz apgūt arī iepriekšējā Dejo ar zvaigzni šova uzvarētāja Viola Abramova-Mailīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!