Foto: Mango

TV 3 sadziedāšanās šova Koru kari 2 aizkulisēs klīst runas par to, ka Aigars Grāvers (attēlā) un viņa vadītais Jēkabpils koris līdz pusfinālam, kas risināsies šajā nedēļas nogalē, tikuši, pateicoties kādam turīgam labvēlim.

Aizdomas par šādu rīcību krīt uz grupas Jumprava dalībnieku un vecu Grāvera draugu Aigaru Krēslu, kurš samaksājot lielu naudas summu, nodrošinājis Grāvera vadītā kora iekļūšanu trijniekā un, visticamāk, parūpēsies arī Jēkabpils zilā kora kļūšanu par uzvarētājiem, izklaides portālu Mango informēja kāda šovam tuvu stāvoša persona, kura, protams, baidoties no taisnīgas atmaksas, vēlējās saglabāt anonimitāti.

Pats Grāvers izklaides portālam Mango atzina, ka par šādām runām dzird pirmo reizi, un visnotaļ satraukti centās šīs baumas atspēkot. "Aigars Krēsla pat vairs nedzīvo savā dzīvoklī. Viņš nevar atļauties maksāt par manu uzvaru," skaidro Grāvers.

"Šmaukšanās ar balsīm būtu reāls noziegums, un par tādām lietām liek cietumā. Ja kādam ir tādas aizdomas, saucam Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju un skatāmies balsojumu sarakstu!" pārliecināts par šova Koru kari 2 balsojumu godīgumu ir Grāvers.

"Jābūt īstam fantastam, lai kaut ko tādu izdomātu. Ja kāds kaut ko tādu stāsta, tad, lūdzu, lai šis cilvēks, kurš izplatījis šādas runas, spēlē ar atklātām kārtīm un liek galdā pierādījumus, jo ar šādām baumām jebkurš no mums varētu mētāties. Ja kāds apgalvo, ka balsojums ir šmaukšanās, sanāk, ka mūsu atbalstītāji no Jēkabpils puses nemaz nav balsojuši?"

Mūziķis atzīst, ka Koru karu aizkulisēs varētu runāt par dažādām negodīgām darbībām. "Es arī daudz ko varētu pateikt par to, kurš šajā šovā rīkojas negodīgi. Man nebūtu grūti to izdarīt, bet uzskatu, ka šādi rīkoties būtu neētiski."

Uz jautājumu, kādas ir Jēkabpils kora izredzes uzvarēt šovā, Grāvers atbild izvairīgi. "Es neveidoju prognozes. Ja to darītu, man nepietiktu laika strādāt ar kori. Šovs ir tikai spēle, un šādās spēlēs var notikt visādi."

Krēslam aizvadītājā nedēļā tika uzrādīta apsūdzība krimināllietā par vismaz sešu miljonu latu atmazgāšanu, kurā kopumā esot iesaistīti vismaz simts uzņēmumi. Lietas izmeklēšanas sākumā mūziķim tika piešķirts liecinieka statuss, aizvadītā gada nogalē viņš Latviju pameta un devās uz Jaunzēlandi, bet pēc trim mēnešiem atgriezās dzimtenē.

Mango piedāvā ieskatu svētdien notikušajā šovā Koru kari 2, uz kuru īsu brīdi pēc tam, kad TV3 raidījumā Nekā personīga publiski izskanēja informācija par viņam uzrādīto apsūdzību, bija ieradies arī mūziķis Aigars Krēsla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!