Foto: Vida Press
Vācu izcelsmes supermodele un dziedātāja Sīla sieva Heidija Klūma (attēlā), kopā ar ģimeni atpūšoties pludmalē, pieķerta sauļojamies un plunčājamies bez krūštura.

Klūma ar vīru un bērniem aizvadītajā nedēļas nogalē bija devusies atpūsties uz Sardīnijas salu Itālijā - kādu laiku viņa pludmalē gozējās bikini, bet tad 38 gadus vecā četru bērnu māmiņa nolēma sauļoties bez krūštura.

Lai gan Sīla un viņa ģimenes atpūtu modri uzraudzīja miesassargi, lai nepieļautu puskailās Klūmas iemūžināšanu fotogrāfijās, dažiem īpaši manīgiem paparaci ar spēcīgu tehnisko nodrošinājumu tas tomēr bija izdevies.

Tiesa, pašai Klūmai, visticamāk, pret sev pievērsto fotogrāfu uzmanību nav lielu pretenziju, jo savas modeles karjeras laikā viņa ir pozējusi ar kailām krūtīm, turpretī viņas laulātais draugs Sīls nekad nav slēpis nepatiku pret paparaci.

To viņš kārtējo reizi apliecināja arī šovasar, viesojoties Jūrmalā Jaunā viļņa laikā, kad fotogrāfiem pazīstamo dziedātāju bija aizliegts fotografēt bez iepriekšējas saskaņošanas ar viņa pārstāvjiem.

Pasaules slavu Klūma guvusi kā viena no populārākajām kompānijas Victoria's Secret modelēm - modele šajā kompānijā darbojās 13 gadus un bija kļuvusi par firmas vadošo modeli, bet aizvadītajā gadā sieviete paziņoja, ka šim darbam liek punktu un vairs nebūs slavenā apakšveļas zīmola eņģelītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!