Foto: F64

No Okartes skatuves par sliktu uzvedību izslēgtais Ivars Kļaviņš (attēlā) beidzot ticis ārā no šova telpām un jūtas ļoti atvieglots. Taču puisi šokējusi LNT darbinieku attieksme pret viņu – šova veidotāji atvadoties viņam vienkārši uzgriezuši muguru.

"Uzskatu, ka LNT lēmums izslēgt mani no talantu šova ir neadekvāts un negodīgs pret mani un manu grupas K1 kolēģi Ingu, kura tagad šovā paliek viena, bet es šādu sodu pieņemu. Patiesībā tagad, esot ārā no šova telpām, jūtos atvieglots.

Pirmkārt - man riebās visas tās intrigas un nomelnošana, ko LNT darbinieki veica pret mani, bet otrkārt - es jau jūtu, ka tas šovs sāk ost pēc garlaicības," izklaides portālam Mango savu viedokli neslēpj Ivars.

Viņš pats nemaz vairs netuvošoties LNT ēkai Elijas ielā, jo ar šo vietu viņam nesaistoties pašas labākās atmiņas.

"Ja vēl vakar domāju, ka vēlos tikt atpakaļ kaut vai tāpēc, lai palīdzētu Ingai, piespēlētu viņai klavieres un citādi atbalstītu savas grupas kolēģi, tad šodien droši varu pateikt to, ka nevēlos Elijas ielas ēkai pat tuvoties.

Es esmu apvainojies uz LNT darbiniekiem - viņi vismaz varēja paspiest man roku, kad gāju prom, jo es viņiem pacēlu reitingus. Jā, labi, es viņiem salauzu durvis, taču zinot, kāda no tā izvērtās ažiotāža un kā tas pacēla šova reitingu, domāju, ka tas atpelnījās tūkstoškārt.

Taču kad pametu šova telpas, man vadītāja vienkārši pagrieza muguru. Man bija pretīgi par tādu attieksmi, un vairs es negribu saistīties ne ar šovu, ne ar LNT, jo zinu, ka atsevišķiem darbiniekiem tieši es tur ļoti nepatiku," nepatīkamos iespaidus atceras Ivars.

Taču pats puisis tomēr pieklājīgi vēlas pateikt paldies šova veidotājiem, jo, lai gan viņš talantu šova sakarā saskāries ar visai nekorektu administrācijas attieksmi un padarīts par skandālistu, dalība Okartes skatuvē viņam nesusi mūziķim tik svarīgo atpazīstamību.

"Eju pa ielu, un cilvēki mani atpazīst, mazās meitenītes, mani ieraugot, jau ķiķina," smejas Ivars, piebilstot, ka visi viņa sapņi sāk piepildīties. Uzreiz pēc izslēgšanas no šova jaunais mākslinieks jau saņēmis neskaitāmus darba un koncertu piedāvājumus, dažus no tiem pat ļoti izdevīgus. Puisim nu jāizlemj, kurš no piedāvājumiem viņam izdevīgākais, un jāsāk pelnīt naudiņu.

"Šovs mani pilnībā izputināja, jo visi koncertšovi un skatuves apģērbi bija jāveido par pašu naudu. Tāpat jāmaksā dažādi sodi par pārkāpumiem. Rēķinu, ka kopā šova vajadzībām šo mēnešu laikā esmu iztērējis apmēram 400 latus," stāsta Ivars.

Gluži tukšā, par laimi, viņš gan neesot - Ivars jau nopelnījis 100 latus, jo uzreiz pēc izslēgšanas no šova nospēlējis kādu privātu ballīti. Taču mūziķis cer, ka pēc mēneša jau būs tik bagāts, ka šovā zaudētā naudiņa šķitīs tīrais nieks.

Viņš atklāj, ka atvērts jebkuram piedāvājumam, ja vien cilvēki pie viņa nāk ar normālu attieksmi. Šovi viņam patīk, un, ja būs piedāvājums no citas telekompānijas, Ivars neatteiks, tikai nāksies samaksāt 8000 latu soda naudu LNT, jo Ivara līgums paredz divus gadus pēc Okartes skatuves nesadarboties ar konkurējošām telekompānijām.

Puisim muzikālā ziņā ir pilna galva plānu - viņš jau raksta kopīgu dziesmu ar 4vēju Pujātu, bet ar Jātnieku Rikardeonu tēmē uz Šlāgeraptauju.

"Es esmu daudzpusīgs - gribu darboties gan džezā, gan šlāgerī, gan popā, bet man pašam vistuvākais ir Liepājas roks," plašo interešu loku atklāj jaunais talants. Viņš turpinās sadarboties arī ar Ingu, kurai viņam atļauts sūtīt melodijas.

"Klausīties koncertus klātienē gan par spīti neiešu - LNT mani tur neredzēs! Taču es apsolu, ka mans un Ingas duets nekur nepazudīs. Pašlaik Latvijas mūzikā trūkst duetu, un mēs ar Ingu šajā nišā ielīdīsim," ir pārliecināts Ivars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!