Foto: Mango

TV3 šova Dejo ar zvaigzni 3 dalībnieks, uzņēmējs un viens no skaņu ierastu studijas Sound Systems īpašniekiem Jānis Auzāns (attēlā), kurš dejo pārī ar Zani Prokofjevu, jau nodēvēts par Latvijas sekssimbolu. Jānis pats ir apmulsis par viņam piedēvēto imidžu, jo, piedaloties šovā, nemaz nav vēlējies kļūt par seksīgāko dalībnieku.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Jānis Auzāns stāsta, ka šovā notiekošo uztver mierīgi un, piekrītot piedalīties šovā, viņš ir bijis gatavs dažādiem notikumiem. "Visu uztveru normāli, un gan dalībniekiem, gan šova veidotājiem ir savi spēles noteikumi," atzīst Jānis.

Viņš pats gan uz skatuves, gan aizkulisēs notiekošo uztver veselīgi un neizjūt, ka kāds šovā ar viņu manipulētu. Jānim jau iepriekš ir bijusi pieredze ar TV šoviem - viņš savulaik piedalījās pirmajā muzikālās spēkošanās šovā Koru kari, kur Daugavpils oranžā kora sastāvā tika plūkti arī uzvaras lauri.

Jānis vairāk ir samulsis par to, ka viņš ir nodēvēts par Latvijas sekssimbolu. Viņš gan pats īpaši nekultivē šādu tēlu, turklāt, ja uz skatuves viņam priekšnesumā paredzēts izpildīt deju latino stilā, tad kopā ar šova stilistu Robertu Krauzi un deju partneri Zani Prokofjevu tiek atrasts skatuves tērps.

"Ja dejoju latino, tad arī ir jāvelk caurspīdīgs krekls, kas atsedz nabu," zina stāstīt Jānis, kurš pats gan ikdienā ģērbjas klasiskā stilā. Jauniegūto apzīmējumu "Latvijas sekssimbols" Jānis ir gatavs pieņemt kā komplimentu no pretējā dzimuma, taču pats neplāno sevi pozicionēt kā seksa simbolu.

"Tā kā ilgus gadus esmu darbojies uzņēmējdarbībā, tad mans ģērbšanās stils gribot vai negribot ir kļuvis lietišķs. Un nekad tā īpaši neesmu izlecis ar apģērbu," skaidro Jānis.

Lai nebūtu šovā uz ķermeņa jāklāj viens kilograms ķermeņa tonējošā krēma, Jānis labprātāk reizi divās nedēļas aiziet uz solāriju. "Labāk esmu dabīgi brūns nekā ar biezu grima kārtu," vitāli svarīgo niansi analizē Jānis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!