Foto: DELFI

Jauno dziedātāju Māru Katarsku jeb Katarsky un konkursa Mis & Misters Ogre 2011 otrās vietas ieguvēju Ralfu Kociņu (abi attēlā) jau kādu laiku vieno savstarpējas simpātijas, kuras pāris nu vairs neslēpj arī no sabiedrības acīm.

Kā pirms kāda laika sarunā ar DELFI Izklaide atklāja Katarsky, ar Ralfu viņa iepazinusies vēl šova laikā. Puisim iepatikusies dziedošā meitene no ekrāna, un abi sākuši sarakstīties internetā.

Pēc šova abi sākuši šad tad satikties, bet vēl pavasarī Katarsky noliedza to, ka abi ar Ralfu būtu mīlas pāris, uzsverot, ka joprojām ir brīva meitene. Viņa pastāstīja, ka Ralfs saistīts ar sportu, bet nu jau viņš kļuvis populārs arī citā veidā - 10. martā puisis tika pie titula Vice Misters Ogre 2011, piedaloties māsu Kubasovu rīkotajā skaistuma konkursā.

Savas siltās jūtas viens pret otru mīlnieki jau kādu laiku neslēpj portālā Twitter, kur regulāri aplaimo viens otru ar visai pikantiem un divdomīgiem ierakstiem, piemēram Katarsky izlaidumā publiski nosūtījusi Ralfam apsveikumu, kurā pati redzama erotiskā pludmales kostīmā, un regulāri dod nepiedienīgus mājienus, ka ļoti vēlētos satikt puisi.

Ceturtdienas vakarā bārā Just notikušajā Lienes Brikouskas singla prezentācijā pārītis vairs neslēpa savas mīlas jūtas. Kamēr citi izklaidējās jautros bariņos, Katarsky un Ralfs pie galdiņa baudīja divvientulību, viens otru mīļi apčubinot un laipni uzsmaidot arī preses fotogrāfiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!