Foto: F64

Aktrise un dažādu labdarības projektu vadītāja Katrīne Pasternaka (attēlā) kopš marta sākuma ik svētdienas rītu sākusi vadīt LNT raidījumu Dzīve ir skaista, kurā skatītājiem tiek sniegti padomi, kā cīnīties ar dažādām fiziskās un garīgās veselības problēmām.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Pasternaka stāsta, ka viņa par saņemto piedāvājumu vadīt šāda veida raidījumu esot ļoti priecājusies, jo tajā dažādas veselības problēmas tiks aplūkotas no dažādiem viedokļiem - gan no tradicionālās medicīnas puses, gan doti padomi, kā ar problēmām cīnīties, izmantojot tautas medicīnas līdzekļus.

Pati aktrise atzīst, ka viņa daudz vairāk uzticas tradicionālajai medicīnai. "Tā kā man visas dzīves laikā, paldies dievam, bijusi tikai viena operācija, man nekad pašai nav bijis jāizvēlas starp šiem medicīnas veidiem. Protams, ir lietas, ko var izārstēt ar tējiņām, bet, ja problēmas ir nopietnas, pēc padoma ir jāvēršas pie speciālista," uzskata Pasternaka.

Aizvadītajā svētdienā Dzīve ir skaista otrajā raidījumā tika doti padomi cīņai ar pavasara depresiju, bet, tā kā pati Pasternaka no šīs problēmas necieš, viņa personīgajā pieredzē dalīties nevarēja.

"Man kapitāli nepatīk rudens. Līdzko sākas tas rudenīgi tumšais un drūmais laiks, es esmu bedrē. Man, lai labi justos, ir nepieciešama gaisma. Līdzko parādās saule, es jūtu spēku un enerģiju," sava dzīvesprieka formulu atklāj Pasternaka, kura ar īpašām sevis lutināšanas nodarbēm neaizraujas.

Ar nepacietību Pasternaka gaida vasaru, kad varēs peldēties savā piemājas ezerā, kas viņai aizvietojot sieviešu žurnālos plaši reklamētās SPA un citas skaistumkopšanas procedūras. Uz jautājumu, vai, tuvojoties peldēšanas sezonai, aktrise sākusi ievērot kādu diētu, viņa kļūst nedaudz izvairīga.

"Ziniet, es esmu izmēģinājusi pilnīgi visas diētas, sākot no Hazāna diētas līdz pat pilnīgai pašdarbībai. Tā dēļ es esmu sabendējusi savu kuņģi, bet palīdzējis no tā, kā jau tas ir redzams, nekas daudz man nav," skumji atzīst aktrise un piebilst, ka par šo jautājumu viņa plašāk runāt nevēloties.

Šobrīd viņa cenšoties ēst mazāk, kā arī izvairīties no saldumu lietošanas uzturā, kam palīdzot organisma pielāgošanās - ja agrāk nereti gribējies apēst kādu kūciņu, tad tagad saldumus vairs nekārojoties, vien retu reizi kāri pēc našķiem palīdz remdēt kāda šokolādes tāfelīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!