Foto: Mango

Pēc presē plaši izskanējušajām ziņām par to, ka kulta grupas Kombuļi līderei Inesei Cibuļskai ir problēmas ģimenes dzīvē un tāpēc viņa iemīlējusi melnādainu ēģiptieti, Ineses vīrs Ēriks Cibuļskis (attēlā) ir gatavs cīnīties par sievu.

Kā jau ziņots, Inese Cibuļska gada sākumā publiski atzina, ka viņai ar vīru sekss nav bijis trīs gadus, turklāt vīrs viņu nereti arī iekausta. Tāpēc, lai atkal sajustos kā sieviete, ar Inesi internetā iepazinies melnādains skaistulis no Ēģipes, bet vīram Inese paziņojusi, ka plāno šķirties.

Tomēr sarunā ar izklaides portālu Mango Ineses dzīvesbiedrs un grupas Kombuļi ģitārists Ēriks Cibuļskis atzīst, ka ir gatavs mainīties, lai kļūtu par īstu vīrieti. Vaicājot, kā Ēriks noskatās uz to, ka Inese, sievas statusā būdama, iemīlējusi citu vīrieti, viņš atbild, ka nav sajūsmā, bet atzīst arī savu vainu. "Zināmā mērā es pats esmu pie tā vainīgs - neesmu bijis īsti labs," domīgi nosaka Ēriks.

Ēriks nemēģinās par sevi 25 gadus jaunāko Inesi atturēt no tikšanās ar ārzemnieku, pret kuru Inesei dzimušās kvēlas mīlas jūtas. "Es viņu nekādā ziņā nevaru apturēt, vien gribu pateikt, ka mana sirds ilgojas pēc Ineses," stāsta Ēriks, kurš vēlas pierādīt sieviņai, ka spēj būt mīļš un labs.

"Gribu censties Ineses domas par sevi mainīt uz labo pusi. Gribu pierādīt, ka arī es esmu kārtīgs vīrietis. Un man joprojām ir pret Inesi jūtas, un tas visu nosaka," viņš piebilst.

"Šķīrušies jau vēl neesam, dzīvojam vēl vienā mājā un kopā," stāsta Ēriks un nemaz nenoliedz, ka nesaskaņas abu dzīvesbiedru starpā sākušās tad, kad viņš pacēlis roku, lai iesistu sievai. "Es pats esmu vainīgs, jo esmu emocionāli uzbudināts cilvēks, un pēc tam to nožēloju, bet tad jau ir par vēlu. Taču, ja es cenšos sevi pāraudzināt, tad es būšu pavisam cits cilvēks," norāda Ēriks.

Viņš arī nevēlas vardarbīgi ietekmēt Ineses izvēli par labu sev. "Ja viņa vēlēsies būt kopā ar citu, tad tā arī notiks, bet vardarbība nebūs tas ceļš, kas vedīs mūs pie saprašanās. Cerība ir vienmēr, lai glābtu ģimeni. Tad jau redzēs, kā Inesei attīstīsies tā jaunā draudzība, un tad arī redzēs, kā rīkošos tālāk," plāno Ēriks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!