Foto: F64

Viens no populārākajiem LNT šova O!Kartes akadēmija dalībniekiem, muzikālais ziedu pārdevējs no Liepājas Kristaps Čimbars (attēlā) šobrīd strādā pie jaunu skaņdarbu radīšanas dzimtajā pilsētā, bet jau tuvākajā laikā plāno pārcelties uz dzīvi galvaspilsētā.

Šova laikā īpašu skatītāju uzmanību Kristaps sev piesaistīja pēc tam, kad visai vētraini tiešraižu laikā skaidroja savas attiecības ar citu "akadēmiķi", karstasinīgo romu izcelsmes dziedātāju Annu Dribas - meitene no Kristapa neslēpa savas simpātijas, bet puisis viņu visai parupji atraidīja.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Čimbars atklāj, ka pēc šova ar Annu kontaktus vairs neuztur, bet dažreiz abiem gadās tikties kopīgos koncertos. Naudu jaunais dziedātājs pelna, strādājot Muzikālajā ziedu veikalā Liepājā, un, kā pats raksturo savu darbu, "katru dienu cilvēkiem dāvā prieku, pārsteidzot ar muzikālu pārsteigumu".

Jau trīs gadus Kristapam ir pastāvīga draudzene, ar kuru viņš dzīvo kopā jau kopš attiecību uzsākšanas, bet, sākoties ziemas sezonai, abi jaunieši nolēmuši izremontēt savu istabu.

"Man ar draudzeni ir ļoti, ļoti labas attiecības. Ir bijušas dažādas situācijas mūsu attiecībās, gan labas, gan ne tik labas, bet tā jau ir visiem," smaidot stāsta Kristaps, bet uz jautājumu, vai viņš nav apdomājis iespēju salaulāties ar mīļoto meiteni, dziedātājs stingri nosaka, ka tuvākos piecus gadus viņš precēties netaisoties.

Raksturojot to, kā viņa dzīve izmainījusies pēc šova beigām, puisis atzīst, ka mainījies ir ļoti daudz lietu. "Piemēram, cilvēku attieksme un mana atpazīstamība. Lai arī kur es dotos, visur mani zina vismaz viens no desmit cilvēkiem," lepojas Čimbars, kuram popularitāte sagādā arī zināmas neērtības.

"Mani nedaudz apgrūtina daudzās vēstules portālā draugiem.lv no mazajām meitenītēm, kuras visas kā viena uzdod vienādus jautājumus, piemēram, Čiv! Kā iet? Ko dari? Kur dzīvo?" neslēpj mūziķis, tomēr pārlieku neapmierināts ar savu slavu vis neliekas.

Lielu daļu no mūziķa ikdienas aizņem arī labas fiziskās formas uzturēšana - puisis trīs reizes nedēļā iet uz sporta zāli cilāt "dzelžus", vasarā viņš daudz peldējis, bet ziemā plāno atsākt peldbaseina apmeklēšanu.

"Uzskatu, ka ar sportu ir jānodarbojas visiem, jo tas nostiprina cilvēka veselību un izskatu. Sports ir jaunības eliksīrs, un arī meitenēm muskuļaini vīrieši noteikti patīk," uzskata Čimbars.

Galerijā: Neliels ieskats Kristapa Čimbara vasaras piedzīvojumos (foto: dziedātāja privātais arhīvs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!