Foto: F64

28. februārī, kad TV3 šova Dejo ar zvaigzni dalībnieki pulcējās, lai sāktu gatavoties trešajam raidījumam, kļuva zināms, ka šovā notikušas būtiskas izmaiņas un ilggadējā TV3 šovu režisore Dita Torstere (attēlā) atstājusi darbu Dejo ar zvaigzni 3.

Kuluāros runā, ka Dita šovu Dejo ar zvaigzni pametusi jau 22. februārī, taču dienasgaismā šis fakts nācis tikai 28. februārī, kad tika gatavota deju zāle trešajam šova raidījumam un dejotāji tika iepazīstināti ar jaunu šova režisori.

Izklaides portāls Mango dejošanas šova aizkulisēs sastapa arī jauno šova režisori, kura gan strupi norādīja, ka viņai nav laika sarunai. "Diemžēl es nevaru jums veltīt savu laiku. Es šeit daru savu darbu," uzsver šova jaunā režisore Gunita Groša, kura lielās aizņemtības dēļ spēj vien atklāt, ka šovā kā režisore viņa darbojas pirmo reizi. Groša iepriekš bijusi režisora asistente filmā Rūdolfa mantojums, bet patlaban strādā pie savas filmas scenārija.

Savukārt deju pasniedzējs un par šova Dejo ar zvaigzni dēvētais "krusttēvs" Valērijs Mironovs, kurš  trešajā šova raidījumā gādāja, lai šova aizkulisēs neizpaliktu skaļas ovācijas un aplausi, strikti norāda, ka neko par Ditas aiziešanu no šova nestāstīs, jo tāda esot vienošanās.

Lai gan jaunā režisore un "krusttēvs" uzcītīgi klusē, Dejo ar zvaigzni tiešraides laikā izdodas sazvanīt kādreizējo šova vadītāju Ditu, kas telefonsarunā ar izklaides portālu Mango atklāj, ka runas atbilst patiesībai un viņa šovu pametusi personisku apstākļu dēļ.

"Personīgi apstākļi ir tādi, kuru dēļ es vairs nevaru piedalīties šovā. Kā mēs zinām, nav neaizvietojamu cilvēku. Patlaban skatos šovu pa televizoru un domāju, ka viss būs kārtībā gan ar šovu, gan dalībniekiem," skaidro Dita.

"Domāju, ka vairs neatgriezīšos šajā šovā. Viss kārtībā, šovam ir ļoti labs potenciāls un ir jāļauj arī citiem cilvēkiem strādāt. Man ir interesanti paskatīties no malas gan uz citu cilvēku kļūdām, gan savējām, kā arī uz panākumiem. Katrā ziņā šovam jāturpina cīnīties par vietu reintingos un šovam ir labs potenciāls, un tas ir ļoti labi," atzīst ilggadējā TV3 šovu režisore un piebilst, ka no šova režisores amata aiziet bez rūgtuma sirdī.

Lai gan Dita stāsta, ka tuvākajā nākotnē plāno atpūsties, ilgi tas viņai neizdosies, jo režisore šobrīd veido režiju šovam Koru kari Lietuvā.

Lietuvas privātās producentu kompānijas vadītājs un Dejo ar zvaigzni lietuviešu producents Justinas Milušauskas sarunā ar Mango atzina, ka Dita ir ļoti laba režisore un viņa turpinās režisēt Lietuvas muzikālo spēkošanās šovu Koru kari, kas vienā no Viļņas televīzijām tiek raidīts pirmo reizi un pulcē korus no lielākajām Lietuvas pilsētām.

Lai gan TV3 šovā iesaistītie cilvēki izvairīgi runā par pēkšņo šova režisoru maiņu, kuluāros spriež, ka Ditai bijušas domstarpības ar lietuviešu producentu, kurš vēlējies ar skarbiem žūrijas pārstāvju izteikumiem, kritizējot deju šova dalībniekus, palielināt šova reitingus.

Fotogalerijā: jaunā šova Dejo ar zvaigzni 3 režisore Gunita Groša, kurai aizkulisēs ar padomu palīdz deju šova "krusttēvs" Valērijs Mironovs (foto: F64 un Mango.lv).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!