Foto: Publicitātes foto

Populārais pašmāju bundzinieks Gundars Lintiņš (attēlā centrā), kurš ar savu dalību kuplinājis ne vienu TV šovu, lūdz palīdzību 19. oktobra naktī nozagtās automašīnas meklēšanā. Automobilī atradušies arī mākslinieka galvenie darba rīki - sitamie instrumenti, kas jau svētdien jāizmanto šovā Mūsu zelta dziesma.

"Automašīna nozagta no parasta pagalma Ādažu rajonā. Nevienam neko neesmu ieriebis vai pāri nodarījis, tāpēc droši vien auto nozagts, jo kāds vēlas pārdot to vai tā daļas," izklaides portālam Mango par notikušo stāsta Lintiņš.

Nozagtā automašīna ir 2008. gada izlaiduma Toyota Corolla Verso sudraba krāsā ar reģistrācijas numuru HA 8877. Līdz ar braucamo Lintiņam nozagti arī tajā esošie sitamie instrumenti.

"Par instrumentiem sāp visvairāk, jo tur bija viss sitamo instrumentu pamata komplekts. Svētdien jau jāspēlē šovā, tāpēc steigšus meklēju, kur aizņemties profesionālo aprīkojumu.

Bundzinieku aprindās visus jau esmu brīdinājis par to, ka šie instrumenti nozagti, ja nu zaglis tos mēģina notirgot. Kaut gan diez vai tie ir galvenais, kas ļaundarus interesē. Vēl jo sāpīgāk ir iedomāties to, ka mani darba rīki, iespējams, tiks vienkārši izmesti kādā grāvī," spriež pazīstamais bundzinieks.

Viņš lūdz visus, kam ir kāda informācija par nozagtās automašīnas vai instrumentu iespējamo atrašanās vietu, palīdzēt, zvanot un ziņojot pa telefonu 29144166.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!