Foto: Mango

Grupu nu un un The Picture mūziķis Nauris Brikmanis (attēlā) trešdien, 30. novembrī, iekļuvis muļķīgā autoavārijā, sabojājot gan savu, gan otra braucēja automašīnu. Šis ir Naura pirmais ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums, jo ikdienā viņš brauc ļoti prātīgi.

"Tā bija muļķīga ikdienas situācija - pie krustojuma priekšējās automašīnas vadītājs strauji nobremzēja, un es nepaspēju apstāties, tāpēc ietriecos priekšā stāvošajai mašīnai aizmugurē. Protams, es skaitos vainīgs, lai gan reāli vainīgs ir viņš.

Taču šādās situācijās nav iespējams kaut ko pierādīt, jo bumba ir vienos vārtos - vainīgs tas, kurš ietriecas," izklaides portālam Mango sadursmes apstākļus skaidro Nauris.

Viņš ikdienā esot ļoti prātīgs braucējs, un arī nelāgās avārijas brīdī Naura vadītās automašīnas ātrums nav bijis lielāks par 20 kilometriem stundā.

"Šī ir mana pirmā avārija un arī pirmais soda punkts. Stulba situācija, kas sabojāja visu dienu," stāsta mūziķis, tomēr optimistiskais puisis priecājas par to, ka viss labi beidzies - ar pašu viss kārtībā, un arī visas soda naudas segs apdrošinātāji.

Pēc izbalsošanas no šova Okartes skatuve Nauris turpina darboties mūzikā, uzstājoties kopā ar savām grupām nu un un The Picture, kā arī ticis pie darba jaunajā radiostacijā Spin FM, kur viņu dzirdēsim ceturtdienu, piektdienu un sestdienu vakaros no septiņiem līdz desmitiem duetā ar Ketiju Dombrovsku.

"Šovakar vadīšu pirmo radioraidījumu, bet jūtos mierīgs - mums ir laba komanda, un es domāju, ka viss izdosies," teic Nauris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!